>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
&quot;Napisał bartolini1 -&gt;

Panowie, czytam o tych spinach od Pinnacle, konto mam tam długo, ale nigdy nic nie wplacalem, myślicie że też mogłem dostać? Nie pamiętam danych do logowania i zastanawiam się czy jest sens. :grin:&quot;

&quot;Quick.

A spróbuj, niektórzy fajny hajs dostali i mogli wypłacić, także sądzę, że się opłaca.&quot;

A gdzie te spiny się dokładnie znajdują ?
polecam, ktoś tu wczoraj wrzucił, 5 spinów na PC i 5 z telefonu, wczoraj 560zł za friko ???? od razu wypłata, nie ma obrotu ani nic ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
1/10 czy 5/10? Jaka stawką grałeś?
Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
U21 w Algierii, CA Bordoj - AS Khroub over 0,5 HT @ 1,9 Bet365
✅
Dobra jest ta Algieria, w drugim podobnym meczu gdzie też gosp faworyci dominowali całą połówkę wpadło w doliczonym :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.
Prezes,nie pomyliłes coś ?

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Oni w niebieskich?

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
5 darmowych spinów w Winmasters! Właśnie maila dostałem.
&quot;Zaloguj się na winmasters 17 luty między 18:00 a 23:59, otwórz slot Aztec Idols, a 5 darmowych spinów będzie czekać na Ciebie!&quot;

domell 454

domell

Użytkownik
Dzięki za opinię.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom