Adelaide - Newcastle over 1,5 FT @ 1.66
1/10 czy 5/10? Jaka stawką grałeś?Parma Perm @2,80 (koszykówka)
Ale jakis nieogar ten mecz prowadzi, blokowane juz chyba z 15 razy i nic :;/:U21 w Algierii, CA Bordoj - AS Khroub over 0,5 HT @ 1,9 Bet365
Mamy toAdelaide United @3
polecam, ktoś tu wczoraj wrzucił, 5 spinów na PC i 5 z telefonu, wczoraj 560zł za friko ???? od razu wypłata, nie ma obrotu ani nic ????"Napisał bartolini1 ->
Panowie, czytam o tych spinach od Pinnacle, konto mam tam długo, ale nigdy nic nie wplacalem, myślicie że też mogłem dostać? Nie pamiętam danych do logowania i zastanawiam się czy jest sens. :grin:"
"Quick.
A spróbuj, niektórzy fajny hajs dostali i mogli wypłacić, także sądzę, że się opłaca."
A gdzie te spiny się dokładnie znajdują ?
Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.1/10 czy 5/10? Jaka stawką grałeś?
U21 w Algierii, CA Bordoj - AS Khroub over 0,5 HT @ 1,9 Bet365
Prezes,nie pomyliłes coś ?Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.
Oni w niebieskich?Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.
W sensie?Prezes,nie pomyliłes coś ?
Hegemona,bo jesli to nie najgorsza drużyna ligi Vtb,to jedna z najgorszych. Ogolnie z tymi pucharami to lipa wszędzie,bo dużo druzyn odpuszcza.W sensie?
Dzięki za opinię.Zagrałem na razie tak 2/10, lżej bo nie wiem jak Parma wejdzie w 3 kwartę. Ale Parma to na rozgrywkach krajowych (tych bez najważniejszych drużyn z Rosji jak Khimki, CSKA, Zenit, Lokomotiv itp) hegemon. I właśnie Puchar Rosji od 2 lat zgarniają (bo najlepsze rosyjskie drużyny w nim nie grają). W tym roku powinno być podobnie.