brooklynbounce
Użytkownik
Lipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyćMam to samo a próbowałem z 3 różnych telefonów :;/:
Lipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyćMam to samo a próbowałem z 3 różnych telefonów :;/:
Jak flash to sprobuj zainstalowac "puffin browser" z playstore.Lipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyćTeż próbowałem na 3 urządzeniach
Trzeba pewnie zainstalować jakąś pierdółkę ale nikt nie pomoże.
www.pinnacle.com/mLipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyćTeż próbowałem na 3 urządzeniach
Próbowałem na telefonie z opery i miałem to info o flashu. Zalogowałem się z Chrome'a i poszło bez problemuLipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyćTeż próbowałem na 3 urządzeniach
minsk 2 set 1.82
ten link u mnie działawww.pinnacle.com/m
wejdzcie przez ten link, u mnie zadzialalo
Wczoraj po przerwie lepiej wyglądała Puig a teraz to loteria znów ????
A Malarz zakrzywił czasoprzestrzeń albo sędzia na******![]()
U kangurów w kosza to jest pierwszy mecz PO, dlatego uważam, że mecz będzie zacięty i na styku. Możliwa jak najbardziej dogrywka (dwa poprzednie mecze pomiędzy tymi drużynami Cairns u siebie wygrało).
1 kwarta under 41,5 @1,8
21:31...Taipans -1.5 pierwsza kwarta @2 za plaska stawke w Bet365 Tam nawet za za pol stawki zagram -4.5 1q @ 3.20 w Unibet bo jest szansa.
dzięki poszło :]www.pinnacle.com/m
wejdzcie przez ten link, u mnie zadzialalo
ja wchodze i loguję się przez ten link , construction cash - nie ma darmowych spinów na telefoniedzięki poszło :]
Teoretycznie debel jest jej priorytetem.Takze raczej kwalifikacje w Dubaju odpuści.Hlavackova gra Debla okolo poludnia w Doha potem za chwile singla eliminacje w Dubaju,kojarzycie to? Wystapi dzis w tym dubaju?