>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Lech gniecie Termalice, polecam over 2.5 gola Lech @2.62, nie wiedzą co sie dzieje, gospodarze cały czas tworzą akcje i fajnie im to dzisiaj wychodzi. Będzie strzelane.
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ :grin: :grin:

Kto dziś pograł ze mną ten zarobiony, co prawda 3x karny, ale akcji wykorzystanych co nie miara. Ale najważniejsze, że siedzi! pozdrowionka

Otrzymane punkty reputacji: +4
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ :grin: :grin:

Kto dziś pograł ze mną ten zarobiony, co prawda 3x karny, ale akcji wykorzystanych co nie miara. Ale najważniejsze, że siedzi! pozdrowionka
Za samo Fener w siatę wielki plus :grin:✅

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Mam dość ciekawy typ, mianowicie Peralta/Zeballos po @1.36. Ich rywale to Burgos/Olivo, którzy przed tym pojedynkiem grają swoje mecze w singlu..

F 95

fiddy

Użytkownik
Miami juz za długo te serie wygranych ciagna. Pewnie dzisiaj przepierdolą z najsłabszym zespolem ligi

galica13 522

galica13

Użytkownik
smierdzi ten mecz na kilometr jak 2 druzyny taka serie maja
Znaczy ok, jest w tym jakaś logika natomiast ja się nie zgodzę. Miami mimo nieobecności kilku graczy seria 11 wygranych z rzędu i teraz grają z najgorszą drużyną w lidze. Nie chodzi już o serię przegranych nawet. Nets są najgorszą drużyną w NBA w tym momencie i to bez żadnych dyskusji.
Powiedzmy, że miśki powalczą z Curry&#39;m i spółką, ale Miami nie przegra z Nets.

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Znaczy ok, jest w tym jakaś logika natomiast ja się nie zgodzę. Miami mimo nieobecności kilku graczy seria 11 wygranych z rzędu i teraz grają z najgorszą drużyną w lidze. Nie chodzi już o serię przegranych nawet. Nets są najgorszą drużyną w NBA w tym momencie i to bez żadnych dyskusji.
Powiedzmy, że miśki powalczą z Curry&#39;m i spółką, ale Miami nie przegra z Nets.
gra druzyna ktora ma serie 12 zwyciestw z rzedu z najgorsza druzyna w lidze ktora ma serie 11 porazek i daja kurs 1,36? to od razu widac ze cos jest nie tak...
a co do GSW to nie chce mi sie wierzyc ze 3 raz z rzedu przegraja w tym sezonie z Memphis

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale

Laboureur/Sude vs Day/Hochevar 1 @ 1.30
Bednarczuk/Duda vs Fendrick/Hughes 1 @ 1.20
Maestrini/Antunes vs Van Gestel/Meppelink 1 @ 1.16

@ 1.82 Bet365

Trebel złożony z mniejszych kursów i mamy niezłe ako, pewne ako. Tutaj niespodzianek być nie powinno, więc mocna stawka.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom