zilzil
Użytkownik
Jajaj, Augsburg jednak cienizna.Espanyol- Rsss bts
Augsburg strzeli
Ako: koło 3 bet365
Jajaj, Augsburg jednak cienizna.Espanyol- Rsss bts
Augsburg strzeli
Ako: koło 3 bet365
po to sie gra zeby byly emocje ????Też pograłem chwilę wcześniej Bedarczuk/Duda po @2,1 - emocje jak nigdy, dobrze że z happy endem :grin:
Winko własnej roboty sączyłem sobie na spokojnie, ale w tiebreaku tempo x500% :razz:
hohhohwitam tak gram dzis
Celtic U20 vs Motherwell U20
Over 3.5 Goals (3.5) - Over/Under Total Goals 3.5
2.5
Benfica vs Arouca
2.25
FC Liefering vs SV Groedig
2.0
Bordeaux vs Paris St-G
Yes - Both Teams to Score
1.9
Cercle Brugge vs Union St Gilloise
3.5
Musisz wiedzieć, że mam jedną zasadę ???? Gram tylko swoje typy ????halo halo nie ściągamy bo zbanuje
Birmingham strzeli w 2 pol @3.25
B365
0:0Newport - Doncaster over 1 bramki (azjan) @2.30 Bet365
Panowie, po co te nerwy ???? Tak na prawdę to ja Wam podsunąłem ten mecz i się nie czepiam, że korzystacie. Lara jedzie mocno i kwestia czasu, kiedy strzeliMusisz wiedzieć, że mam jedną zasadę ???? Gram tylko swoje typy ????
Przecież żartujemy, przynajmniej ja ????Panowie, po co te nerwy ???? Tak na prawdę to ja Wam podsunąłem ten mecz i się nie czepiam, że korzystacie. Lara jedzie mocno i kwestia czasu, kiedy strzeli
No też ale najważniejsze żebypo to sie gra zeby byly emocje ????
Wiadomo, znawca Hokeja. Co ty możesz wiedzieć o kartkach :razz:W Napoli 3 kartki, 1 połowa totalnie bez życia. Przepraszam :/ ????
Przecież verno to jest luźny gość, jeden z luźniejszych na tym forum ???? ???? ????Panowie, po co te nerwy ???? Tak na prawdę to ja Wam podsunąłem ten mecz i się nie czepiam, że korzystacie. Lara jedzie mocno i kwestia czasu, kiedy strzeli
Ledwo się przełączyłem z forum na mecz i golPanowie, po co te nerwy ???? Tak na prawdę to ja Wam podsunąłem ten mecz i się nie czepiam, że korzystacie. Lara jedzie mocno i kwestia czasu, kiedy strzeli
Deportivo v Metropolitanos
over 0.5 ht
1.90 Bet365
Lara - Metropolitanos @ over 0,5 gola w 1 poł. 1,90 stys