R
94
ronniebarca
Użytkownik
CSKA 1t gol 1.90
W sumie racja ????Płaczkami się nie przejmować :grin: .Zresztą tobie to chyba większoćć wchodzi ostatnio, to jak mają jeszcze czelność płakać. Zresztą sam widziałeś wczoraj, że niektórzy nawet czytać regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią.
Karne dopiero się zaczynają ???? , chyba że oglądam streama z opóźnieniem 20minut ????no ale Omsk wygrał po karnych tak ?
Jestem januszem z hokeja ale pograłem win Omska, jak wygrają karne to siedzi zakład czy karne się nie liczą?Karne dopiero się zaczynają ???? , chyba że oglądam streama z opóźnieniem 20minut ????
to nie wiesz co pograłeś? ???? sprawdź swój zakład, verno podawał typ na win razem z karnymiJestem januszem z hokeja ale pograłem win Omska, jak wygrają karne to siedzi zakład czy karne się nie liczą?
CSKA 1t gol 1.90
Jak zrobiłeś "zakład na zwycięstwo" to tak natomiast jeśli zrobiłeś na wygraną "3drogowo" to liczy się wynik do 60minJestem januszem z hokeja ale pograłem win Omska, jak wygrają karne to siedzi zakład czy karne się nie liczą?
Po golu, była jeszcze jedna groźna akcja, a tak to nic się nie działo już do przerwyOgląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?
ogladam od 25/30min. Raczej nuda ale pare akcji podbramkowych było. Myślę, że może coś wpaść jeszczeOgląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?
Mecz strasznie nudny Fenerbahce nic nie gra. Krasnodar nawet spoko piłke dla oka grają ale mało strzałów.Ogląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?