Płaczkami się nie przejmować :grin: .Zresztą tobie to chyba większoćć wchodzi ostatnio, to jak mają jeszcze czelność płakać. Zresztą sam widziałeś wczoraj, że niektórzy nawet czytać regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią.
Tak szczerze mówiąc wszyscy co zagrali ten Omsk na win i macie już rozliczone zakłady to się tak nie cieszcie bo gol nie był uznany i mecz nadal trwa mimo że jest ściągnięty z Bet365.
Link do streamu: http://onhockey.tv/laola.php?channel=761735
Mam nadzieję że jeśli przegrają to będzie zwrot a jak wygrają to zostanie tak jak jest ale nic nie wiadomo to w końcu całoroczny..
Ogląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?
Ogląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?