>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
aikman 460

aikman

Użytkownik
hahah Omsk doprowadził do dogrywki i co najlepsze prowadzi ,a ja już zrezygnowałem ???? i straty liczyłem

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Płaczkami się nie przejmować :grin: .Zresztą tobie to chyba większoćć wchodzi ostatnio, to jak mają jeszcze czelność płakać. Zresztą sam widziałeś wczoraj, że niektórzy nawet czytać regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią.
W sumie racja ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Tak szczerze mówiąc wszyscy co zagrali ten Omsk na win i macie już rozliczone zakłady to się tak nie cieszcie bo gol nie był uznany i mecz nadal trwa mimo że jest ściągnięty z Bet365.
Link do streamu:
http://onhockey.tv/laola.php?channel=761735
Mam nadzieję że jeśli przegrają to będzie zwrot a jak wygrają to zostanie tak jak jest ale nic nie wiadomo to w końcu całoroczny..

minglee 312

minglee

Użytkownik
Karne dopiero się zaczynają ???? , chyba że oglądam streama z opóźnieniem 20minut ????
Jestem januszem z hokeja ale pograłem win Omska, jak wygrają karne to siedzi zakład czy karne się nie liczą?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ogląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Jestem januszem z hokeja ale pograłem win Omska, jak wygrają karne to siedzi zakład czy karne się nie liczą?
to nie wiesz co pograłeś? ???? sprawdź swój zakład, verno podawał typ na win razem z karnymi

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Jak zrobiłeś &quot;zakład na zwycięstwo&quot; to tak natomiast jeśli zrobiłeś na wygraną &quot;3drogowo&quot; to liczy się wynik do 60min

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Ogląda ktoś Fenerbahce v Krasnodar? Miałem pograny over 1.5 pre i nie wiem czy nie zamykać za wkład, wturla się coś jeszcze czy nudny mecz bo po statystykach nic się nie dzieję?
Po golu, była jeszcze jedna groźna akcja, a tak to nic się nie działo już do przerwy

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
ogladam od 25/30min. Raczej nuda ale pare akcji podbramkowych było. Myślę, że może coś wpaść jeszcze

oski1929 853

oski1929

Użytkownik
Mecz strasznie nudny Fenerbahce nic nie gra. Krasnodar nawet spoko piłke dla oka grają ale mało strzałów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom