R
94
ronniebarca
Użytkownik
Ceske Budejovice 2t gol 1.90
Omsk over 0.5 3tercja
1.85 Bet365
trochę się pomęczyłGoffin @2.05 10/10
Ceske Budejovice 2t gol 1.90
2-0Co powiecie na Rojer-Tecau- Lopez Lopez typ 1 kurs 1.66 Milenium
Dawaj dalej to narzeczoną zabiorę na weekend do Paryża :grin::grin:Omsk 4/4
Fajny meczyk
Ja to już nie rozumiem czym ludzie się kierują wybierając mecze. Mecz zapowiadał się underowo, szybko padła bramka po jedynym celnym strzale w meczu i od tego momentu nic sie nie dzieje. Zadnego celnego, zadnego niecelnego strzału czy nawet 1 rzutu rożnego a kolega ładuje over 2.5. Widziałem już dziwniejsze rzczy zwłaszcza że 2 połowa może być inna, ale nie wiem jak ktoś może zarabiać na dłuższa mete grajac przeciw rozumowiKrasnodar vs Fenerbahce over 2,5 @2,10 Bet365
my tutaj doceniamy z tego co widzę ????Powoli odechciewa mi się wrzucania jak widzę co się dzieje, przez ostatnie dni trochę osób zemną zarobiło na hokeju a w temacie płaczą jak coś nie wejdzie ????
Płaczkami się nie przejmować :grin: .Zresztą tobie to chyba większoćć wchodzi ostatnio, to jak mają jeszcze czelność płakać. Zresztą sam widziałeś wczoraj, że niektórzy nawet czytać regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią.Powoli odechciewa mi się wrzucania jak widzę co się dzieje, przez ostatnie dni trochę osób zemną zarobiło na hokeju a w temacie płaczą jak coś nie wejdzie ????
Znowu deszcze ehh ale i ten minus kiedyś musiał :set i DW nadejść co prawda jest szansa na mecz ale do tego stanu , który jest nie zanosi się na to .Monica Puig wygra 1 set @1,50 , wygra mecz @1,53 i DW 2:0 @2,37 Bet365.