>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Arabów nie stać na zorganizowanie turnieju pod dachem?
Mówię, że nie ma wody na pustyni, a tam leje i leje.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Powoli odechciewa mi się wrzucania jak widzę co się dzieje, przez ostatnie dni trochę osób zemną zarobiło na hokeju a w temacie płaczą jak coś nie wejdzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Krasnodar vs Fenerbahce over 2,5 @2,10 Bet365
Ja to już nie rozumiem czym ludzie się kierują wybierając mecze. Mecz zapowiadał się underowo, szybko padła bramka po jedynym celnym strzale w meczu i od tego momentu nic sie nie dzieje. Zadnego celnego, zadnego niecelnego strzału czy nawet 1 rzutu rożnego a kolega ładuje over 2.5. Widziałem już dziwniejsze rzczy zwłaszcza że 2 połowa może być inna, ale nie wiem jak ktoś może zarabiać na dłuższa mete grajac przeciw rozumowi

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Powoli odechciewa mi się wrzucania jak widzę co się dzieje, przez ostatnie dni trochę osób zemną zarobiło na hokeju a w temacie płaczą jak coś nie wejdzie ????
my tutaj doceniamy z tego co widzę ????

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Płaczkami się nie przejmować :grin: .Zresztą tobie to chyba większoćć wchodzi ostatnio, to jak mają jeszcze czelność płakać. Zresztą sam widziałeś wczoraj, że niektórzy nawet czytać regulaminu ze zrozumieniem nie potrafią.

K 0

kropson1988

Gość
Monica Puig wygra 1 set @1,50 , wygra mecz @1,53 i DW 2:0 @2,37 Bet365.
Znowu deszcze ehh ale i ten minus kiedyś musiał :set ⛔ i DW ⛔ nadejść co prawda jest szansa na mecz ale do tego stanu , który jest nie zanosi się na to .

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Krasnodar vs Fenerbahce under 2,5 @1.50
Krasnodar u siebie mocno underowy szkoda że nie połapałem lepszego kursu, ale nie było czasu więc zostają ochłapy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom