K
0
kropson1988
Gość
Chyba już nic z tego ;p było brać z pocałowaniem ręki ten kurs ;p.KAJ prosze o podbicie na siebie kursu jak w 1 i 2 secie bo 1,50 to smiech na sali
Chyba już nic z tego ;p było brać z pocałowaniem ręki ten kurs ;p.KAJ prosze o podbicie na siebie kursu jak w 1 i 2 secie bo 1,50 to smiech na sali
I 7:5 i kolejny . Co siedzą dzisiaj typy ???? .Caroline Wozniacki 1 set przy stanie po 3 @1,95 Bet365.
No dam repute ziomowi z mego miasta za ta Wozniacka notabene rowniez matka z Krasnika ????Caroline Wozniacki 1 set przy stanie po 3 @1,95 Bet365.
Nikogo nie obrazamWystarczy przy poście Wawo kliknąć zgłoszenie posta. Administracja forum czuwa i na pewno za posty z obrażaniem poleci :zoltakartka:, a Pan Wawo może nabierze ogłady.
Póki co nic konkretnego mi się w oczy nie rzuciło chociaż myślę, że Kraft może odpalić petardę w drugiej serii a 2,8pkt przewagi Prevca to tyle co nic. A 2,40 kusico na 2 serie ;d?
to tak 10/10, rozumiem?Nikogo nie obrazam
Polecam uderzy w Krafta 2,5 bet365. Bierze ten konkirs prevc nie rowny!
Po sprawie już, Wawo coś takiego zaproponował więc na minus można rozliczaćPóki co nic konkretnego mi się w oczy nie rzuciło chociaż myślę, że Kraft może odpalić petardę w drugiej serii a 2,8pkt przewagi Prevca to tyle co nic. A 2,40 kusi
O proszę to pozdrawiam w takim razie ???? . Dobra trzeba atakować przy stanie po 40 (serwie Isi) Caroline Wozniacki wygra 2 set @1,7 Bet365.Cytat:
Napisał kropson1988 ->
Caroline Wozniacki 1 set przy stanie po 3 @1,95 Bet365.
No dam repute ziomowi z mego miasta za ta Wozniacka notabene rowniez matka z Krasnika
http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=programRzadko oglądam skoki, powie mi ktoś kiedy będą skoki na jakichś większych skoczniach? Pamiętam kiedyś przecież skakali po 200 metrów a nie jakies 130
Berdych - Gasquet 2 @ 2.15