piotrex007
Użytkownik
Po jakim kursie możesz zamknąć?pobralem a teraz nie wiem czy zamykac czy nie hehe
Po jakim kursie możesz zamknąć?pobralem a teraz nie wiem czy zamykac czy nie hehe
Stoch na podium - Nie
@2.00 bet365
1 seria
Bet blokował możliwość zamknięcia. Ja miałem teoretycznie 8x stawka zakmnięcie prawie do końca ale nie akceptowało. Na szczęście nie udało się zamknąć iPo jakim kursie możesz zamknąć?
Jakie znaczenie ma tutaj ile zł ?Pewnie za 2 zl jak zwykle hehehe
No i pięknie 25:23KAL Jumbos 2 set przy stanie po 1 @1,8 Bet365.
Skoki 1seria @ P.Prevc wygra @ 26 bet365
Parodia ten kurs. Peter wraca do wysokiej formy a kto się interesuje skokami ten wie, że na małych obiektach jest piekielnie mocnych. Kursiwo zdecydowanie za wysokie.
co na 2 serie ;d?Połapali?
![]()
![]()
1 seria i już blisko 3 tysie w kieszeni. Weekend można zacząć![]()
Dla niektórych 30zł to dużo. Nie wiem ile kosztuje 20 000 zapałek za które grasz, ale podejrzewam, że to coś w granicach 30zł.A to ze sie podniecasz wygrana 30 zl
Pierwszego seta grał nieźle, później tylko wystawiał piłe IsnerowiNishioka @4.50
Szczerze nie lubie tego gościa, zawsze irytował mnie serwisem, ale obejrzałem ostatni mecz w jego wykonaniu i jestem pod wrażeniem. Starczy, że choć troche serwis Isnera nie będzie siedział to Nishi będzie miał wielkie pole do popisu, gram to płasko.
Wystarczy przy poście Wawo kliknąć zgłoszenie posta. Administracja forum czuwa i na pewno za posty z obrażaniem poleci :zoltakartka:, a Pan Wawo może nabierze ogłady.???????? Bierzcie tego psychola