L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Omonia z Apollonem kreca z 0:2 na 2:2
Sam zamknąłem ze stratą przy setowej dla rywali, a oni później 3 pkt z rzędu i wygrali meczDinamo Moskwa -2.5 seta @2.00 Bet365
bez juantoreny i kovara. ale cebulji robi sabotaż od środkaLube rezerwami ?
To go nie zwalnia z tego zeby sprzedac mecz po frajersku, mogl ktos inny zajac jego miejsce i powalczyc, a nie tylko liczyc kase za wpisowe..Wygrał Quito, więc logiczne że gość w tym wieku nie będzie grał normalnie. Oczywisty bet na Monteiro
Za ile go sprzedał?To go nie zwalnia z tego zeby sprzedac mecz po frajersku, mogl ktos inny zajac jego miejsce i powalczyc, a nie tylko liczyc kase za wpisowe..
Weź mnie nie rozbawiaj skąd miał wiedzieć, że wygra turniej. Ty byś nie wzial wpisowego gra na tyle co ma siły:]To go nie zwalnia z tego zeby sprzedac mecz po frajersku, mogl ktos inny zajac jego miejsce i powalczyc, a nie tylko liczyc kase za wpisowe..
oj cieżko się dziwić, 36 lat wygrał turniej w Quito i to po męczarniach z Lorenzim. Ja mam Włocha niestety i też to za dobrze w 1 secie nie wygląda - zmęczony jak cholera - może jeszcze ogarnie :;/:Estrella wakacje, drugi set pewnie tak samo gładki oklep dostanie.
Lorenzi - Melzer
Typ: Lorenzi wygra pierwszego seta
Kurs: 1,9 w całorocznym
Nie gra na tyle ile ma sily, tylko celowo oddaje mecz po frajersku.Weź mnie nie rozbawiaj skąd miał wiedzieć, że wygra turniej. Ty byś nie wzial wpisowego gra na tyle co ma siły:]