>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
lube bedzie miało cięzko dopóki ten cebulji będzie na parkiecie. skończył może z 1 na 10 i przyjmuje katastroficznie. swoją drogą co robi taka marność w takim klubie ?

W 82

wilshere

Użytkownik
Wygrał Quito, więc logiczne że gość w tym wieku nie będzie grał normalnie. Oczywisty bet na Monteiro
To go nie zwalnia z tego zeby sprzedac mecz po frajersku, mogl ktos inny zajac jego miejsce i powalczyc, a nie tylko liczyc kase za wpisowe..

M 493

milo93

Użytkownik
To go nie zwalnia z tego zeby sprzedac mecz po frajersku, mogl ktos inny zajac jego miejsce i powalczyc, a nie tylko liczyc kase za wpisowe..
Weź mnie nie rozbawiaj skąd miał wiedzieć, że wygra turniej. Ty byś nie wzial wpisowego gra na tyle co ma siły:]

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Estrella wakacje, drugi set pewnie tak samo gładki oklep dostanie.
oj cieżko się dziwić, 36 lat wygrał turniej w Quito i to po męczarniach z Lorenzim. Ja mam Włocha niestety i też to za dobrze w 1 secie nie wygląda - zmęczony jak cholera - może jeszcze ogarnie :;/:

W 82

wilshere

Użytkownik
Weź mnie nie rozbawiaj skąd miał wiedzieć, że wygra turniej. Ty byś nie wzial wpisowego gra na tyle co ma siły:]
Nie gra na tyle ile ma sily, tylko celowo oddaje mecz po frajersku.
Jak juz wygral ten turneij i wiedzial ze w nastepnym mu sie nie chce grac, to nie musial wcale tam leciec, mogl ktos inny grac na jego miejscu
PS, w tenisie korupcja coraz wieksza, nie payrzac na ten mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom