>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Niby na jakiej zasadzie Thiem? On jest bez formy, przegrał ostatnio z Basilashvilim z tego co kojarzę, to Zverev jest w gazie, ale kto tam wie jak dzisiejszy mecz się skończy.
No ok. Autorzy beta argumentują, że Zverev jest kondycyjnie słaby, rozegrał 4 mecze w 6 dni podczas ATP w Montpellier. Sam nie wiem, co o tym sądzić :;/:

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dlaczego kondycyjnie słaby? Gdzie takie rzeczy wyczytałeś? Może nie jest jakimś super atletą, ale to młodziak to taka gra nie będzie na niego jakoś mocno wpływała. Tym bardziej że miał odpoczynek po spotkaniach.

krolik120 47

krolik120

Użytkownik
Ktoś się orientuje, czy promocja na expekt &quot;zakład bez ryzyka&quot; jest na każdy dzień LM?
Jak wczoraj korzystałem to mogę i dziś?

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Dlaczego kondycyjnie słaby? Gdzie takie rzeczy wyczytałeś? Może nie jest jakimś super atletą, ale to młodziak to taka gra nie będzie na niego jakoś mocno wpływała. Tym bardziej że miał odpoczynek po spotkaniach.
Jeden ma 19 lat, drugi 23, więc obaj to nie dziadki ;) No nie wiem, tak tylko zapytałem, sorki, jeśli głupie pytanie ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gdybym tylko mógł, mam blokadę od administracji niestety. To dla mnie nie jest jakieś ważne, ale jak podają to jako argument to nie sugerowałbym się tą stroną.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Gdybym tylko mógł, mam blokadę od administracji niestety. To dla mnie nie jest jakieś ważne, ale jak podają to jako argument to nie sugerowałbym się tą stroną.
Tylko, że widzisz, wg nich to tenisowy bet dnia, stąd to moje pyt.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Ci wszyscy grający na Thiema liczą po prostu, że Zverev po wygranym turnieju w Montpellier nie podejdzie po prostu do tego meczu na 100%. dla mnie ten mecz to typowe 50/50, no bet. wszystko się tam może zdarzyć i nie warto się w to pchać, a już na pewno nie w Thiema który od pewnego czasu mega cieniuje, ew może live

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Zgadzam się prawie z wszystkim, ale jak dla mnie to raczej 60/40 dla Zvereva, a może nawet 65/35 ;) Forma lepsza, potencjał chłopak ma na hardzie, a Thiem to tak naprawdę głównie mączka, a ostatnio dyspozycja słaba. Te treningi z Janowiczem przed sezonem &quot;przyniosły skutek&quot; ????

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Ci wszyscy grający na Thiema liczą po prostu, że Zverev po wygranym turnieju w Montpellier nie podejdzie po prostu do tego meczu na 100%. dla mnie ten mecz to typowe 50/50, no bet. wszystko się tam może zdarzyć i nie warto się w to pchać, a już na pewno nie w Thiema który od pewnego czasu mega cieniuje, ew może live
Dzięki za podpowiedź ???? Czyli raczej nie warto.

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Belgorod mistrzowsko rozegrał tb, zaczeli od 5:0 w plecy, a pozniej 80% serwisu w aut. wogole ten mecz to była patologia, jakbym mecz w korei oglądał????

juras333 802

juras333

Użytkownik
zgodziłbym się takimi proporcjami pod warunkiem że Zverev nie byłby po świeżo wygranym turnieju, ale poza tym również się zgadzam.
@bondziorno
nie mówię, że nie wejdzie, ale na pewno nie jest to jakaś &quot;peffka&quot;
jeśli chcesz to możesz na PW podesłać, bo aż jestem ciekawy co to za strona
e: tak przypuszczałem :p i tym bardziej bym się tym nie sugerował ???? no chyba, że jest coś o czym nei wiemy

W 82

wilshere

Użytkownik
Pany co sadzicie o Estrelli ? ostatnio wygral turniej, a dzis taki ladny kurs, wydaje mi sie ze mial dosc duzo odpoczynku po ostatnim turnieju

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom