>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Jak czytalem regulamin do tego nie widzialem nigdzie 1,50 ???? Czytalem ten glowny na pierwszej stronie &#39;&#39;Regulamin ma zastosowanie&#39;&#39; . A Ty gdzie to wyczytales?

Sorry pisalem o expect a ty pewnie masz na mysli bet365

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
over 3.5 kartki w meczach Bayernu i Realu co myślisz ?
Według mnie easy money...
Arsenal będzie miał ze 3... Jak wejdzie Granit (a przypuszczam, że biorąc pod uwagę jak zna niemiecką, pewnie Wenger go wystawi) to może nawet jakieś czerwo wjedzie...
W przypadku Realu, wydaje mi się, że Napoli ma spore szanse na niespodziankę, a jak to Włosi - kartki łapią.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Real - Napoli - X2 kurs 2,4 mozna brac ! W Napoli tym meczem zyja juz od tygodni , trener zakazal im jedzenia pizzy i picia kawy z rana , oni sa nieobliczalni

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
A moźesz uchylić rąbka tajemnicy, jakie argumenty Cię pchnęły do tego wyboru?
Seria porażek z rzedu Jilinu, zapewnione PO po stronie gości, zresztą kurs tez value zwłaszcza u siebie. Nie gram tego za nie wiadomo ile, klasycznie 1j na doga z Chin.

domell 454

domell

Użytkownik
Napoli to po prostu weźmie, przy tak słabym realu kurs 6.0 est ogromnym value
Tak słabym Realu? Masz na myśli Real który w ostatnich 46 meczach przegrał tylko 2?
Z całym szacunkiem dla Napoli, ale póki co to nie ich progi.

G 370

golkiper

Użytkownik
też myślałem o graniu na Napoli, ale stwierdzam,że naprawdę granie czegokolwiek na tym poziomie LM jest bez sensu... to jest forma dnia.. zawodnicy w pojedynkę rozstrzygający mecze. Ronaldo zagra mecz sezonu strzeli 3 i do widzenia, z drugiej strony Mertens zagra mecz życia i strzeli 3 i po Realu. Nie ma reguły, w życiu bym nie przypuszczał że PSG tak rozjedzie Barcę wczoraj.. a jednak. Real męczył bułę ostatnio, ale umówmy się to lider PD, a Napoli świetny zespół, ale czy zdolny wygrać na Satniago.. hmm no nie wiem. Ja odpuszczam granie czegokolwiek w LM - fazie pucharowej.

G 37

gram_grubo

Użytkownik
Tak słabym Realu? Masz na myśli Real który w ostatnich 46 meczach przegrał tylko 2?

Z całym szacunkiem dla Napoli, ale póki co to nie ich progi.
to że wygrał 46 meczy na przestrzeni pół roku nie świadczy o ich obecne formie. Barcelona nie jest świetna bo wygrała kilka razy lige tylko ocenia się jej obecną formę. Napoli nie jest faworytem, dałbym 30/40/30 i kurs 6 jest dla mnie w tym wypadku value patrząc na obecną formę Napoli i Realu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom