>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dzis jest ten bonus na mecz Bayern - Arsenal. Jak stawiacie? Wrto postawic przed meczem over 0,5 bramek , a na zywo under 1,5 kurs 4 lub under 2,5?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Moze Rumunka z Rosjana kreca walki na przelamania? Narodowosci podejrzane ????
Zart zartem, ale naprawde szukam dlugopisu, aby napisac petycje do swiata, aby baby nie graly wiecej w tenisa.

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Dzis jest ten bonus na mecz Bayern - Arsenal. Jak stawiacie? Wrto postawic przed meczem over 0,5 bramek , a na zywo under 1,5 kurs 4 lub under 2,5?
Poczytaj warunki tego bonusu. Zaklad przedmeczowy musi postawiony byc z kursem minimalnym 1,50!

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Wjeżdżaj w karki ;) Azjan nie wiem ile może mieć, ale pokryją na miękko.

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
na mnie najpewniejszy bet na dziś to over 2,5 Przecież Bayern traci bramki hurtowo a i arsenal nie jest pod formą. Kurs fajny a na live można zagrać x2 arsenal

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Poczytaj warunki tego bonusu. Zaklad przedmeczowy musi postawiony byc z kursem minimalnym 1,50!
Jak czytalem regulamin do tego nie widzialem nigdzie 1,50 ???? Czytalem ten glowny na pierwszej stronie &#39;&#39;Regulamin ma zastosowanie&#39;&#39; . A Ty gdzie to wyczytales? Ja mowie o Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom