zraszacz-bukow
Użytkownik
Begu-Kasatkina
Kwintesencja damskiego tenisa. Az brak mi slow.
Kwintesencja damskiego tenisa. Az brak mi slow.
Napisales, wyszla Begu z zagrozenia, 5:4. Zaraz moze byc 6:4, ale dla Begu.Dla mnie Kasatkina to weźmie 6:4, wystarczy tego cyrku
Poczytaj warunki tego bonusu. Zaklad przedmeczowy musi postawiony byc z kursem minimalnym 1,50!Dzis jest ten bonus na mecz Bayern - Arsenal. Jak stawiacie? Wrto postawic przed meczem over 0,5 bramek , a na zywo under 1,5 kurs 4 lub under 2,5?
Over 1.5 (1st Half Goals - Over/Under 1.5)
Altay Izmir v Erzin Belediyespor Turkish
2.50
Było 15:40 dla Rosjanki jak to pisałem, znając moje szczęście to faktycznie będzie 6:4 w drugą stronę :razz:Napisales, wyszla Begu z zagrozenia, 5:4. Zaraz moze byc 6:4, ale dla Begu.
Wjeżdżaj w karki Azjan nie wiem ile może mieć, ale pokryją na miękko.Dzis jest ten bonus na mecz Bayern - Arsenal. Jak stawiacie? Wrto postawic przed meczem over 0,5 bramek , a na zywo under 1,5 kurs 4 lub under 2,5?
Ja wiem wlasnie, chcialem tylko ukazac dlaczego tenis kobiecy powinien byc zbanowany ????Było 15:40 dla Rosjanki jak to pisałem, znając moje szczęście to faktycznie będzie 6:4 w drugą stronę :razz:
Piszesz o 365?Poczytaj warunki tego bonusu. Zaklad przedmeczowy musi postawiony byc z kursem minimalnym 1,50!
A jaki jest sens grać takiego czajnika? Masz dużo innych spotkań :]Klizan da rade dzis?
over 3.5 kartki w meczach Bayernu i Realu co myślisz ?Wjeżdżaj w karki Azjan nie wiem ile może mieć, ale pokryją na miękko.
Seta ugraKlizan da rade dzis?
Nie ma takiej opcji na expect:grin:Wjeżdżaj w karki Azjan nie wiem ile może mieć, ale pokryją na miękko.
Nie expect. A no tak w bet365 tez jest toPiszesz o 365?
Jak czytalem regulamin do tego nie widzialem nigdzie 1,50 ???? Czytalem ten glowny na pierwszej stronie ''Regulamin ma zastosowanie'' . A Ty gdzie to wyczytales? Ja mowie o Bet365Poczytaj warunki tego bonusu. Zaklad przedmeczowy musi postawiony byc z kursem minimalnym 1,50!