>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Niektórzy grają @2.2 mocną stawką, a niektórzy @9 za drobne.
Więc nie wiem czy takie marne.
PS. Błagam nie liżcie dupy Tedowi.
Nikt nikomu nie liże dupy ale po prostu bawi mnie to jak nagle pojawia się fala typów na jednego gościa aby tylko złapać kilka punktów reputy : D

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Beka, że wszyscy rozliczają jakieś marne @2.2 z tego Corica, Ted pograł @9 a wtedy jeszcze każdy lizał stopy Kaczce za drugiego seta haha
Beka z tych od Kravchuka, bo każdy się emocjonował, a ino verno chyba rozliczył

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Nikt nikomu nie liże dupy ale po prostu bawi mnie to jak nagle pojawia się fala typów na jednego gościa aby tylko złapać kilka punktów reputy : D
Nie mówię tutaj o Tobie.
Po prostu jak ktoś widzi, że ktoś jest modem to już czerwona lampka w głowie żeby coś milutkiego napisać nawet jak pierdoli 3 po 3.

A akurat granie na Coricia seta po przełamaniu było rozsądne więc kompletnie się nie dziwie, że ludzie to grali.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Beka z tych od Kravchuka, bo każdy się emocjonował, a ino verno chyba rozliczył
Inny zawodnik tak dla ścisłości, ale kurde, Bornę się grało na przełamanie, a Khachanova przy 0-1 przeciwko Coricowi ;)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Nie mówię tutaj o Tobie.
Po prostu jak ktoś widzi, że ktoś jest modem to już czerwona lampka w głowie żeby coś milutkiego napisać nawet jak pierdoli 3 po 3.

A akurat granie na Coricia seta po przełamaniu było rozsądne więc kompletnie się nie dziwie, że ludzie to grali.
wez ty idz juz spac z tym swoim bolem dupy wtopiles chyba na ruskim ja tez ale przynajmniej nie zachowuje sie jak jakis nastolatek

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Nie mówię tutaj o Tobie.

Ja też nie mówię o sobie. Ważne, że na ✅✅ po co roztrząsać : D

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Young wczoraj grał padakę, to też nie jest rasowy deblista, a Querrey to zależy jak mu leży dzień. Grają niby ze słabszymi od siebie, ale turniej też jest gó**** warty, więc ;)

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
wez ty idz juz spac z tym swoim bolem dupy wtopiles chyba na ruskim ja tez ale przynajmniej nie zachowuje sie jak jakis nastolatek
Z Tobą nie ma co dyskutować, bo nawet nie masz normalnych argumentów i widocznie za krótko na forumku żeby zrozumieć niektóre rzeczy.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Young wczoraj grał padakę, to też nie jest rasowy deblista, a Querrey to zależy jak mu leży dzień. Grają niby ze słabszymi od siebie, ale turniej też jest gó**** warty, więc ;)
Też ich nie lubię ???? ale ja bym tam dał gdzieś 1.36 nie więcej, odpuszczam, bo coś mi tam śmierdzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom