H 733 hajs_enberg Użytkownik Luty 15, 2017 #4362 W TB też można było 8 łapać na Corica. Czy Kharachanov zawsze gra w czapeccze na hali? Kliknij aby rozwinąć... tak bo na hali puszcza wiatry nie wiedziales o tym? a seppi czasem tez tak nie pogrywa? nie wspominajac o melzerze? widze malo widziales
W TB też można było 8 łapać na Corica. Czy Kharachanov zawsze gra w czapeccze na hali? Kliknij aby rozwinąć... tak bo na hali puszcza wiatry nie wiedziales o tym? a seppi czasem tez tak nie pogrywa? nie wspominajac o melzerze? widze malo widziales
22 edixon08 Użytkownik Luty 15, 2017 #4363 w meczu CA Patronato over 0,5 do ht @1.9 Bet365 14 minuta dopiero, wiec trzeba spróbować Kliknij aby rozwinąć... jednak
w meczu CA Patronato over 0,5 do ht @1.9 Bet365 14 minuta dopiero, wiec trzeba spróbować Kliknij aby rozwinąć... jednak
261 mr.simpson Użytkownik Luty 15, 2017 #4365 tak bo na hali puszcza wiatry nie wiedziales o tym? a seppi czasem tez tak nie pogrywa? nie wspominajac o melzerze? widze malo widziales Kliknij aby rozwinąć... Ojezusku jaki słaby troll.
tak bo na hali puszcza wiatry nie wiedziales o tym? a seppi czasem tez tak nie pogrywa? nie wspominajac o melzerze? widze malo widziales Kliknij aby rozwinąć... Ojezusku jaki słaby troll.
687 techn9cian Użytkownik Luty 15, 2017 #4366 Czy Kharachanov zawsze gra w czapeccze na hali? Kliknij aby rozwinąć... Myśli że jest ruskim Isnerem
57,3K Grac45 Forum VIP Luty 15, 2017 #4367 Quindio - Popayan over 0,5 HT @ 2,00 Bet365 Gospodarze faworyci coraz lepsze akcje w ofensywie, sporo wrzutek idzie.
Quindio - Popayan over 0,5 HT @ 2,00 Bet365 Gospodarze faworyci coraz lepsze akcje w ofensywie, sporo wrzutek idzie.
27,8K prezes96 Użytkownik Luty 15, 2017 #4368 Sędziowie liniowi w tym meczu to dramat. Corić wszystkie challenge wygrane
185 slimak9 Użytkownik Luty 15, 2017 #4370 Jeżeli ci dwaj z tego meczu to przyszłość tenisa, to jestem spokojny o tą dyscyplinę . Tsitsipasa to chociaż się fajnie oglądało z tym 1HB
Jeżeli ci dwaj z tego meczu to przyszłość tenisa, to jestem spokojny o tą dyscyplinę . Tsitsipasa to chociaż się fajnie oglądało z tym 1HB
533 seba6 Użytkownik Luty 15, 2017 #4371 Coric 2 set @2 Podbijam jeszcze Kliknij aby rozwinąć... 2.2 Dzieki rusek , wierzylem w ciebie i nie zawiodles hahaha
Coric 2 set @2 Podbijam jeszcze Kliknij aby rozwinąć... 2.2 Dzieki rusek , wierzylem w ciebie i nie zawiodles hahaha
821 pasquardo Użytkownik Luty 15, 2017 #4372 Coric 2-0 @ 2.20 Kliknij aby rozwinąć... Dzisiaj tylko jeden typ, ale kurs przyzwoity
687 techn9cian Użytkownik Luty 15, 2017 #4373 Wujek Putin już podpisuje deportacje za błaźnienie narodu na scenie międzynarodowej
185 slimak9 Użytkownik Luty 15, 2017 #4374 Wujek Putin już podpisuje deportacje za błaźnienie narodu na scenie międzynarodowej Kliknij aby rozwinąć... Może sam pograł Corica, majac info z pierwszej ręki
Wujek Putin już podpisuje deportacje za błaźnienie narodu na scenie międzynarodowej Kliknij aby rozwinąć... Może sam pograł Corica, majac info z pierwszej ręki
524 koczek11 Użytkownik Luty 15, 2017 #4375 Coric 2 set @ 9 bet365 Kliknij aby rozwinąć... DZIEKI !! nie wiem co mnie podkusilo ale zagralem za drobne i barca odrobiona :grin:
Coric 2 set @ 9 bet365 Kliknij aby rozwinąć... DZIEKI !! nie wiem co mnie podkusilo ale zagralem za drobne i barca odrobiona :grin:
296 kapel Użytkownik Luty 15, 2017 #4377 Khachanov przeszacował tego smecza pod koniec i było wiadomo, że przegra Ciekawe czy to jednorazowy skok Coricia czy można dalej przeciwko niemu grać
Khachanov przeszacował tego smecza pod koniec i było wiadomo, że przegra Ciekawe czy to jednorazowy skok Coricia czy można dalej przeciwko niemu grać
296 kapel Użytkownik Luty 15, 2017 #4378 ostatni raz sie skusilem na tenisa kpina ten karaczanow Kliknij aby rozwinąć... Tenis do grania jest super, ale trzeba go rozumieć i większość betów gać live
ostatni raz sie skusilem na tenisa kpina ten karaczanow Kliknij aby rozwinąć... Tenis do grania jest super, ale trzeba go rozumieć i większość betów gać live
24,8K kubam Użytkownik Luty 15, 2017 #4379 Beka, że wszyscy rozliczają jakieś marne @2.2 z tego Corica, Ted pograł @9 a wtedy jeszcze każdy lizał stopy Kaczce za drugiego seta haha
Beka, że wszyscy rozliczają jakieś marne @2.2 z tego Corica, Ted pograł @9 a wtedy jeszcze każdy lizał stopy Kaczce za drugiego seta haha
261 mr.simpson Użytkownik Luty 15, 2017 #4380 Khachanov przeszacował tego smecza pod koniec i było wiadomo, że przegra Ciekawe czy to jednorazowy skok Coricia czy można dalej przeciwko niemu grać Kliknij aby rozwinąć... Cilicia ma w następnej rundzie to tu nawet nie ma co myśleć o większych wyskokach jego. Beka, że wszyscy rozliczają jakieś marne @2.2 z tego Corica, Ted pograł @9 a wtedy jeszcze każdy lizał stopy Kaczce za drugiego seta haha Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy grają @2.2 mocną stawką, a niektórzy @9 za drobne. Więc nie wiem czy takie marne. PS. Błagam nie liżcie dupy Tedowi.
Khachanov przeszacował tego smecza pod koniec i było wiadomo, że przegra Ciekawe czy to jednorazowy skok Coricia czy można dalej przeciwko niemu grać Kliknij aby rozwinąć... Cilicia ma w następnej rundzie to tu nawet nie ma co myśleć o większych wyskokach jego. Beka, że wszyscy rozliczają jakieś marne @2.2 z tego Corica, Ted pograł @9 a wtedy jeszcze każdy lizał stopy Kaczce za drugiego seta haha Kliknij aby rozwinąć... Niektórzy grają @2.2 mocną stawką, a niektórzy @9 za drobne. Więc nie wiem czy takie marne. PS. Błagam nie liżcie dupy Tedowi.