27,2K paul_trunks Użytkownik Luty 15, 2017 #4301 Coric Medical. Kliknij aby rozwinąć... na całorocznym zwrot w przypadku medicala czy jak?
1,8K seelowen Użytkownik Luty 15, 2017 #4302 Dobra ktoś mi przypomni - jak w 1xbet rozliczają krecze? bo w Pinku pamiętam a mam na obu platformach pograne
Dobra ktoś mi przypomni - jak w 1xbet rozliczają krecze? bo w Pinku pamiętam a mam na obu platformach pograne
296 kapel Użytkownik Luty 15, 2017 #4303 Kurde, sporo wolnych miejsc dzisiaj w Lizbonie jak oglądam skrót.
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Luty 15, 2017 #4304 na całorocznym zwrot w przypadku medicala czy jak? Kliknij aby rozwinąć... W przypadku medicala nie ???? Ale krecza już tak. ????
na całorocznym zwrot w przypadku medicala czy jak? Kliknij aby rozwinąć... W przypadku medicala nie ???? Ale krecza już tak. ????
736,2K jozzy22 Użytkownik Luty 15, 2017 #4305 Kosz Brazylia Bauru - Pinheiros Typ: 1(-5.5) Kurs: 1.75 Sportingbet 2Q 20:17
687 techn9cian Użytkownik Luty 15, 2017 #4306 temu Coriciowi faktycznie coś się stało, czy tak świruje pawiana i chce jedynie ruska z równowagi wyprowadzić?
temu Coriciowi faktycznie coś się stało, czy tak świruje pawiana i chce jedynie ruska z równowagi wyprowadzić?
M 2,5K mati89 Forum VIP Luty 15, 2017 #4308 Dobra ktoś mi przypomni - jak w 1xbet rozliczają krecze? bo w Pinku pamiętam a mam na obu platformach pograne Kliknij aby rozwinąć... chyba tak jak mararthon czyli krecz=przegrana juz po 1 piłce meczu
Dobra ktoś mi przypomni - jak w 1xbet rozliczają krecze? bo w Pinku pamiętam a mam na obu platformach pograne Kliknij aby rozwinąć... chyba tak jak mararthon czyli krecz=przegrana juz po 1 piłce meczu
261 mr.simpson Użytkownik Luty 15, 2017 #4309 te defensywne slajsy na to drewno wystarczyły, harrison to leszcz nic tego nie zmieni majstersztyk 5:3 *30-0 i oddać seta Kliknij aby rozwinąć... Nigdy nie zrozumiem takiego pierdolenia. Piłka na brejka była bardzo ładna wyszedł z obrony i zagrał w przeciwległy w **** inteligentnie. Zamiast coś pozytywnego napisać to nie, trzeba dojebać, że to leszcz przecież. ))
te defensywne slajsy na to drewno wystarczyły, harrison to leszcz nic tego nie zmieni majstersztyk 5:3 *30-0 i oddać seta Kliknij aby rozwinąć... Nigdy nie zrozumiem takiego pierdolenia. Piłka na brejka była bardzo ładna wyszedł z obrony i zagrał w przeciwległy w **** inteligentnie. Zamiast coś pozytywnego napisać to nie, trzeba dojebać, że to leszcz przecież. ))
27,2K paul_trunks Użytkownik Luty 15, 2017 #4310 W przypadku medicala nie ???? Ale krecza już tak. ???? Kliknij aby rozwinąć... krecza miałem na myśli, dzięki ????
W przypadku medicala nie ???? Ale krecza już tak. ???? Kliknij aby rozwinąć... krecza miałem na myśli, dzięki ????
970 bartolini1 Użytkownik Luty 15, 2017 #4311 Jeżeli ktoś chce coś mega pewnego do jakiegoś dubla to polecam Harrisona po @1,25 w całorocznym. Spoko opcja to też Lorenzi, @1,57. Kliknij aby rozwinąć... Mega pewne to mega pewne , jeszcze Lorenzi. Mecze na tej mączce trwają po 3 godziny jak nie lepiej, chyba rano to rozliczę dopiero.
Jeżeli ktoś chce coś mega pewnego do jakiegoś dubla to polecam Harrisona po @1,25 w całorocznym. Spoko opcja to też Lorenzi, @1,57. Kliknij aby rozwinąć... Mega pewne to mega pewne , jeszcze Lorenzi. Mecze na tej mączce trwają po 3 godziny jak nie lepiej, chyba rano to rozliczę dopiero.
122 leniwylen Użytkownik Luty 15, 2017 #4314 w FA Cup gra się rewanże, czy tylko 1 mecz? e: znalazłem del
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Luty 15, 2017 #4315 No było słychać jak Coric stękał jak go fizjoterapeuta masował, więc raczej coś mu dolega.
970 bartolini1 Użytkownik Luty 15, 2017 #4316 On jutro gra. Kliknij aby rozwinąć... O kurde, przenieśli znowu? Najpierw Brown wszędzie był podany na dzisiaj, teraz ten.. szkoda gadać, ale dzięki za informację.
On jutro gra. Kliknij aby rozwinąć... O kurde, przenieśli znowu? Najpierw Brown wszędzie był podany na dzisiaj, teraz ten.. szkoda gadać, ale dzięki za informację.
24,8K kubam Użytkownik Luty 15, 2017 #4320 coric chyba to bierze ;D Kliknij aby rozwinąć... Czo? Przecież Kaczkanow go robi elegancko w 2 secie.
coric chyba to bierze ;D Kliknij aby rozwinąć... Czo? Przecież Kaczkanow go robi elegancko w 2 secie.