marcysko
Użytkownik
A może jeszcze ugra ???? To kobity, tego nie zrozumisz!jeszcze grają, ale przegra
Cako win @2.20 fajnie wygląda
A może jeszcze ugra ???? To kobity, tego nie zrozumisz!jeszcze grają, ale przegra
Cako win @2.20 fajnie wygląda
Włączam stream- df praktycznie na wejście do tbGra ktoś Khachanova?
Dokładnie, ciężko w to uwierzyć że BVB schodzi dzisiaj z zerowym dorobkiem. Od 1-0 czyli od 50 minuty Benfiki już nie było na boisku, Niemcy jeden ciąg na bramkę. Teoretycznie Benfika wykonała 110% swojego planu, wygrała i nie straciła bramki, ale sam obraz meczu to zupełnie inna historia. Jakby dzisiaj skończyli 1-1 to już po dwumeczu a tak robi się ciekawie.Ja tylko czekam na kursy na awans Borussi i wale maxa. Benfica dała zarobić pięknie ale nie wierze że Borussia nie awansuje.Są lepsi i u siebie wygraja 2:0 lub 3:0 więc polecam pilnować kursów.
http://www.soccerstats.com/ (nie kazde ligi)Pany, potrzebuje strony ze statystykami w ktorych minutach dane druzyny strzelaja gole - ma ktos cos takiego? Place reputa
ps to dzialo sie dsisiaj po 85 min w lidze 2 angielskiej to zyla zlota
no właśnie coś takiego, tylko kiedyś miałem fajna strone co pokazywala zbiorczo w danych ligach w jakich przedziałach czasowych padają najczęściej bramki, tylko gdzies mi zaginela:;/:W sumie to na statarea jest. Przykładowo dzisiejszy mecz Norwich i Newcastle:
http://www.statarea.com/compare/teams/Norwich%20(England)/Newcastle%20(England)
Gra ktoś Khachanova?
Pooglądałem chwilę i też pograłem, warto spróbowaćKravchuk 5.50 Bet365 za drobne
W 3 secie będzie over 10.5 :razz:Pooglądałem chwilę i też pograłem, warto spróbować
Przełamał na 4-2Pooglądałem chwilę i też pograłem, warto spróbować
Kurs na to że Borussia strzeli 1,5 gola to 1.66. Jak dla mnie to trzeba ten kurs brac tu i teraz.I to ostro .Dokładnie, ciężko w to uwierzyć że BVB schodzi dzisiaj z zerowym dorobkiem. Od 1-0 czyli od 50 minuty Benfiki już nie było na boisku, Niemcy jeden ciąg na bramkę. Teoretycznie Benfika wykonała 110% swojego planu, wygrała i nie straciła bramki, ale sam obraz meczu to zupełnie inna historia. Jakby dzisiaj skończyli 1-1 to już po dwumeczu a tak robi się ciekawie.
Oglądam oglądam, dużo lepiej z głębi kortu gra Ruski, nie wiem czy zamknąć jak będzie 1:1 czy czekać do końca, ale generalnie Ruski bezbłędny na serwisie!Przełamał na 4-2
Harrison zamiast piłki to rakietę o kort odbijaNo zaczynam się obawiać o Harrisona, jakoś Kravchuk dużo dzisiaj trafia w kort (jak na niego).
Idealnie połapałem tego Ruskiego, ale po @5. W następnym gemie połamał ????Harrison zamiast piłki to rakietę o kort odbija
@Edit:
Rakieta rip [*]