raczykk
Użytkownik
tak, czy siak linia 5.5 była, także brakłoDostał tą kartkę Ciro? Wybaczcie za to męczenie, ale widzę że bet jeszcze tego nie rozliczył i nie wiem czy uderzać do supportu ;D
tak, czy siak linia 5.5 była, także brakłoDostał tą kartkę Ciro? Wybaczcie za to męczenie, ale widzę że bet jeszcze tego nie rozliczył i nie wiem czy uderzać do supportu ;D
Bedene 2.37
Bedene 2. set @2.32
Kwestia uznania, ja wszedłem 7/10 i mam nadzieje że to nie był błądznawcy hokeja, jak srogo wchodzić w Rangers win OT?
nie lepiej tam over 5.5?Kwestia uznania, ja wszedłem 7/10 i mam nadzieje że to nie był błąd
Dodatkowo też o tym myślęnie lepiej tam over 5.5?
no właśnie widziałem, dotychczas stawkowałeś głównie 3-4j, raz za 5j, teraz 7jKwestia uznania, ja wszedłem 7/10 i mam nadzieje że to nie był błąd
3-4j tak na spokojnie natomiast widzę spore value w rangersach a kurs kusi i chcę troszkę zaryzykować, może błąd może nie, zobaczymy jutro ;pno właśnie widziałem, dotychczas stawkowałeś głównie 3-4j, raz za 5j, teraz 7j
czyli dwie stałe stawki??
Główny bet na dziś Young @2.20
Trafiony zatopiony iDokładam Young @3.50
Kurde no chciałbym żeby tak było no ale nie widzę tutaj innej opcji niż wygrana CBJ @2.15 na bahu, ale powodzenia!Kwestia uznania, ja wszedłem 7/10 i mam nadzieje że to nie był błąd