Oglądałem cały mecz, nie przypominam sobie, żeby Immobile dostał żółtkoWiadomo co z tymi kartkami w lazio? Bet swoje, flashscore swoje. Ciro dostał w końcu tą kartkę?
to chodziło o sytuacje z odkopnięciem, tak czy siak brakło jednej kartki do overu...Oglądałem cały mecz, nie przypominam sobie, żeby Immobile dostał żółtko
Ja właśnie jakoś od 70 min, no cóż azjan kartowy na minus w takim razieOglądałem cały mecz, nie przypominam sobie, żeby Immobile dostał żółtko
Dostał.to chodziło o sytuacje z odkopnięciem, tak czy siak brakło jednej kartki do overu...
Bournemouth - Manchester City
Over 10.5 cornera @1.88 1xbet
Szkoda, bo były sytuacjeGuardiola eksperymentuje:
Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G Jesus
Jak dla mnie BTS do grania.
@1.67
Boruce - City under 2.5 @1.71
E: @pcsx4 - początek dla gospodarzy teraz się uspokoiło.
No nie jest źle jak na początek nocy ????over 1,5 we Włoszech 1,90
over 0,5 w Portugalii 1,83
ov 12 RR w Portugalii @ 1,50
ov 14 rr @ 3,40
Lecimy
Mogłem grać nie tylko over w Portugalii ???? bym zarobił na Walentynki :grin:No nie jest źle jak na początek nocy ????
Dostał.
zagraj rożne, siadają bramki. Zagraj bramkę,...Rio Ave - Maritimo over 0,5
@2,00
Około 25 minut do końca
Było wczoraj siedzieć to byś się nie przejmował. I nie mówię tu że się chwalę czy coś, ale razem z chłopakami daliśmy radę, każdy coś od siebie wyszło naprawdę dobrze ????Mogłem grać nie tylko over w Portugalii ???? bym zarobił na Walentynki :grin: