kubam
Użytkownik
Poczekaj, to samo było wczoraj w meczach Kinguin FazeDostał ktoś rozliczenie za 2 mecz virtusów? Ja mogę zamknąć zakład za mniejsza kwotę niż postawiłem a VP wygrali ????
Poczekaj, to samo było wczoraj w meczach Kinguin FazeDostał ktoś rozliczenie za 2 mecz virtusów? Ja mogę zamknąć zakład za mniejsza kwotę niż postawiłem a VP wygrali ????
Nie, nie wytykam nic, nigdy w życiu, tu tylko szczęście dopisało, bo czerwo wpadło i tyle.Dopoki nie było czerwonej bylo wszystko otwarte, teraz łatwo mi wytykać
No grają ale ogólnie są rzadcy to już moge podsumować ich ????
Ja bym poczekał i zobaczył co się stanie po przerwie, po grze widac ze na nią czekają, pewnie przyjdą zmiany i wtedy zobaczymy co mają do pokazaniaMysle że tak. Milanu nie ma.
Wczoraj było zawieszone a dziś mogę zamknąć za grosze ???? .Poczekaj, to samo było wczoraj w meczach Kinguin Faze
A Lisy to kto ? Na pewno nie DerbyCiśnie porządnie? Ja tam nie widzę zdecydowanej przewagi Lisów.
IziTeraz bo mnie sen morzy.
Bologna- Milan | +5,5 kartki | 1,9 Bet365
kilka słów w dziale
Ja miałem wczoraj to, o czym Ty mówisz dzisiaj. Poszedłem spać, rano elegancko hajs na koncie : )Wczoraj było zawieszone a dziś mogę zamknąć za grosze ???? .
PS. Karteczki siedzą kursik 1.90 izi ustrzelony
2:0, spokojny meczDustin Brown @1.95 bet365
Pierwszego seta z drewnianym Cilicem wygral. Brown trzyma bardzo dobrze swoje podanie. Atakujemy.
A kto to jest tam taki kapustka... Zwykły, nieograny leszcz w tej chwili. Nie błyszczy nawet w drużynie u23 !!! Połowa drużyny Derby jest lepsza od niego :grin: a tutaj dochodzi jeszcze coś takiego nieocenionego jak zgranie zespołu. Jak taki Kapustka ma się zgrać i dogadać z innym gościem z ekipy z którym grał być może w jednej drużynie w gierce treningowej, a może i nawet nie ?Przecież taki Kapustka w lidze mistrzów sobie nie pogra bo nie został nawet zgłoszony, to gdzie się ma pokazać jak nie dzisiaj? I co uważasz, że Ranieri kazał im przegrać bo nie chcą grać dalej w pucharze? ???? każdy piłkarz gra na własne konto i dla własnej kariery i jak dostaje szanse to będzie chciał ją wykorzystać czy to jest liga mistrzów czy puchar z 10 ligowcem
Wiedziałem że jak Bologna nie strzeli to Milan tymbardziej.Bologna vs AC Milan over 0,5 HT @ 1.61
nie pykło ale walić, kartki się zgadzająLeicester v Derby
over 0.5ht
1.66 Bet365
Grunt to zabierac bogatym (bukom) i dawac biednym (mi. I wam.) ????Elegancko, aż się micha cieszy