>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
minglee 312

minglee

Użytkownik
A kto to jest tam taki kapustka... Zwykły, nieograny leszcz w tej chwili. Nie błyszczy nawet w drużynie u23 !!! Połowa drużyny Derby jest lepsza od niego :grin: a tutaj dochodzi jeszcze coś takiego nieocenionego jak zgranie zespołu. Jak taki Kapustka ma się zgrać i dogadać z innym gościem z ekipy z którym grał być może w jednej drużynie w gierce treningowej, a może i nawet nie ?
Ale z czym Ty gościu tutaj startujesz, przecież nikt nie pisze, że Kapustka to młody Messi ???? odniosłem się tylko do &#39;braku chęci pokazania się&#39; co jest moim zdaniem bzdurnym argumentem

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Ale z czym Ty gościu tutaj startujesz, przecież nikt nie pisze, że Kapustka to młody Messi ???? odniosłem się tylko do &#39;braku chęci pokazania się&#39; co jest moim zdaniem bzdurnym argumentem
Chcieć to sobie można. Kapustka może i chce, ale brakuje mu &#39;tego czegoś&#39; i sorry gregory...
Dobra, koniec tematu, bo wyjdę na jakiegoś prywatnego hejtera Kapustki ????
BVB - Hertha x2 (1.36)
Alaves - Celta under 1.5 (1.38)
ako 1.86

e: super, chciałem wysłać zakład i zawiesili borussię:-| może to i dobrze :;/:

fuego 29

fuego

Użytkownik
Smiało można pograć Giraldo 1.50
Returnuje aż miło, odeśle Olivio w 3 secie bardzo szybko do domu

minglee 312

minglee

Użytkownik
Chcieć to sobie można. Kapustka może i chce, ale brakuje mu &#39;tego czegoś&#39; i sorry gregory...

Dobra, koniec tematu, bo wyjdę na jakiegoś prywatnego hejtera Kapustki ????

BVB - Hertha x2 (1.36)
Alaves - Celta under 1.5 (1.38)

ako 1.86
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, po raz kolejny nie gram tu adwokata żadnego z piłkarzy, podałem tylko przykład Kapustki, a to czy jest dobrym grajkiem to zupełnie inna sprawa

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Bolonia lepiej w pierwszej połowie wyglądała niż Milan, teraz na dodatek grają z przewagą. kurs zachęcający
Bolonia win @2.10

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
2:0, spokojny mecz
✅✅✅
✅✅✅
✅✅✅

Niech Brown zetnie to gowno z glowy, przeciez te jego dredy z 10kg waza...

Piekno dzisiejszego dnia ????
Juz mi sie nie chce, na dzisiaj relaks i ????????????

Kilka pozamykanych. Grunt to zysk.
Brawo, brawo kolego :grin: Gratulacje :grin:

K 123

karwan1988

Użytkownik
Ta siatka plażowa do kosza..wiedziałem że po tym jak sie spoznilem.z graniem na Juve i Schalke przyjdzie passa minus
I to 3x ⛔
To było łatwe do przewidzenia ;)

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, po raz kolejny nie gram tu adwokata żadnego z piłkarzy, podałem tylko przykład Kapustki, a to czy jest dobrym grajkiem to zupełnie inna sprawa
Rozumiem. Nie zrozumieliśmy się zwyczajnie.. mi chodziło o to, że zaczaiłem twój tok myślenia: &quot;chcemy się pokazać, więc będziemy cisnąć ostro, bo mamy szansę pokazać się&quot;, ja natomiast chciałem skontrować to w ten sposób, że nawet jak ktoś bardzo chce, to może mu się to nie udać, gdyż po prostu może zabrakować mu umiejętności do tego. Być może mogło to zostać to odebrane jako atak, jednak chciałem przedstawić inny tok myślenia. W tej chwili lisom udało się strzelić na 1:0, ale warto zawsze pomyśleć w różnych kierunkach zanim postawi się sianko. Ja osobiście miałem pograne Derby DNB, bo kurs był super.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom