Jurgen dawaj maneOver 1,5 ht at anfield 2.30 betfair
Mega ryzykowny typ, oglądasz mecz?Amriswil +4,5 pkt w IV secie @1,90 (siatka)
Ładny gol przecież. I od słupka a to zawsze +10 do efektu:]Luiz cwaniak przy golu, nie czekał na nic i przyładował. A zachwycają się jakby nie wiadomo jaki to był strzał
Bo dobry strzał był, jedynie okno byłoby lepszeLuiz cwaniak przy golu, nie czekał na nic i przyładował. A zachwycają się jakby nie wiadomo jaki to był strzał
właśnie czy ta bramka powinna zostać uznana? tam nikt nie był na to gotowy,łącznie z Williamem i sędziąLuiz cwaniak przy golu, nie czekał na nic i przyładował. A zachwycają się jakby nie wiadomo jaki to był strzał
Oglądam, Ajaccio nie pokazuje nic ciekawego. Już dawno powinno być 3:0 a męczą się jakby z Zenitem grali, a nie ze szwajcarskim klubem prawie amatorskim...Mega ryzykowny typ, oglądasz mecz?
Sędzia gwizdnął, więc koniec dywagacji...właśnie czy ta bramka powinna zostać uznana? tam nikt nie był na to gotowy,łącznie z Williamem i sędzią
Meczu nie oglądałem, ale jak dla mnie bramkarz Liverpoolu nie zdążył ustawić muru bo widać było że coś dalej gada... chyba,że sędzia nie pokazał,że ma strzelać na gwizdek. Dla mnie dziwna akcja ale mówię tylko ze skrótu jaki widziałem z tego jak bramka była strzelona.właśnie czy ta bramka powinna zostać uznana? tam nikt nie był na to gotowy,łącznie z Williamem i sędzią
No właśnie, stawiałem na 3:0, a tu lipa. No ale widzę, że rywale cisną dobrze, powodzenia ????Oglądam, Ajaccio nie pokazuje nic ciekawego. Już dawno powinno być 3:0 a męczą się jakby z Zenitem grali, a nie ze szwajcarskim klubem prawie amatorskim...
Zleciłeś ją wczoraj a nie tydzień temu. Nie panikujCo jest z tym syfiastym Betsafe? Zleciłem wczoraj wypłatę, ucieszony, że jakiś grosz wpadnie a teraz wchodzę i saldo takie samo jak przed wypłatą. W historii transakcji widnieje zapis "Anuluj wypłatę", która rzekomo była dzisiaj wykonana.
U nich to normalne, że tak w ciula lecą czy jak? ????
Nie zrozumieliśmy się chyba. Miałem X kasy, tak? Wypłaciłem to do 0 wczoraj. Teraz się loguję na stronę i ponownie mam kwotę X a w historii transakcji jest "Wypłata" 30.01.2016 i "Anuluj wypłatę" 31.01.2016.Zleciłeś ją wczoraj a nie tydzień temu. Nie panikuj