>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
Luiz cwaniak przy golu, nie czekał na nic i przyładował. A zachwycają się jakby nie wiadomo jaki to był strzał

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Luiz cwaniak przy golu, nie czekał na nic i przyładował. A zachwycają się jakby nie wiadomo jaki to był strzał
właśnie czy ta bramka powinna zostać uznana? tam nikt nie był na to gotowy,łącznie z Williamem i sędzią

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Mega ryzykowny typ, oglądasz mecz?
Oglądam, Ajaccio nie pokazuje nic ciekawego. Już dawno powinno być 3:0 a męczą się jakby z Zenitem grali, a nie ze szwajcarskim klubem prawie amatorskim...

Otrzymane punkty reputacji: +9
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Inter - Lazio Inter -0,5 @ 2,05 Bet365
Lazio powinno schodzić do przerwy z 3 zdobytymi bramkami a mają 1, nie wykorzystali tego teraz Inter będzie się mścić. A będzie kim bo już do gry wchodzi Jao Mario i Maurito Icardi, będzie ogień a dogrywka minimum.

bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
właśnie czy ta bramka powinna zostać uznana? tam nikt nie był na to gotowy,łącznie z Williamem i sędzią
Meczu nie oglądałem, ale jak dla mnie bramkarz Liverpoolu nie zdążył ustawić muru bo widać było że coś dalej gada... chyba,że sędzia nie pokazał,że ma strzelać na gwizdek. Dla mnie dziwna akcja ale mówię tylko ze skrótu jaki widziałem z tego jak bramka była strzelona.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Oglądam, Ajaccio nie pokazuje nic ciekawego. Już dawno powinno być 3:0 a męczą się jakby z Zenitem grali, a nie ze szwajcarskim klubem prawie amatorskim...
No właśnie, stawiałem na 3:0, a tu lipa. No ale widzę, że rywale cisną dobrze, powodzenia ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Co jest z tym syfiastym Betsafe? Zleciłem wczoraj wypłatę, ucieszony, że jakiś grosz wpadnie a teraz wchodzę i saldo takie samo jak przed wypłatą. W historii transakcji widnieje zapis &quot;Anuluj wypłatę&quot;, która rzekomo była dzisiaj wykonana.
U nich to normalne, że tak w ciula lecą czy jak? ????

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Co jest z tym syfiastym Betsafe? Zleciłem wczoraj wypłatę, ucieszony, że jakiś grosz wpadnie a teraz wchodzę i saldo takie samo jak przed wypłatą. W historii transakcji widnieje zapis &quot;Anuluj wypłatę&quot;, która rzekomo była dzisiaj wykonana.

U nich to normalne, że tak w ciula lecą czy jak? ????
Zleciłeś ją wczoraj a nie tydzień temu. Nie panikuj

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Zleciłeś ją wczoraj a nie tydzień temu. Nie panikuj
Nie zrozumieliśmy się chyba. Miałem X kasy, tak? Wypłaciłem to do 0 wczoraj. Teraz się loguję na stronę i ponownie mam kwotę X a w historii transakcji jest &quot;Wypłata&quot; 30.01.2016 i &quot;Anuluj wypłatę&quot; 31.01.2016.

A ja wypłaty nie anulowałem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom