>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
D 116

dziubols

Użytkownik
Nie zrozumieliśmy się chyba. Miałem X kasy, tak? Wypłaciłem to do 0 wczoraj. Teraz się loguję na stronę i ponownie mam kwotę X a w historii transakcji jest &quot;Wypłata&quot; 30.01.2016 i &quot;Anuluj wypłatę&quot; 31.01.2016.

A ja wypłaty nie anulowałem ;)
Moze wplacales MB a wyplacisz chcesz do banku lub odwrotnie.. Zwracaja na to uwage ze wyplata musi byc taka sama metoda co wplata czasami..

R 813

robssson

Użytkownik
Inter - Lazio Inter -0,5 @ 2,05 Bet365

Lazio powinno schodzić do przerwy z 3 zdobytymi bramkami a mają 1, nie wykorzystali tego teraz Inter będzie się mścić. A będzie kim bo już do gry wchodzi Jao Mario i Maurito Icardi, będzie ogień a dogrywka minimum.
Po zawodach ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Inter - Lazio Inter -0,5 @ 2,05 Bet365
Lazio powinno schodzić do przerwy z 3 zdobytymi bramkami a mają 1, nie wykorzystali tego teraz Inter będzie się mścić. A będzie kim bo już do gry wchodzi Jao Mario i Maurito Icardi, będzie ogień a dogrywka minimum.
No to jest prawdziwy ogień. Czerwona + wykorzystany karny. Epicko uwalony typ w 10min ⛔⛔

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Nie zrozumieliśmy się chyba. Miałem X kasy, tak? Wypłaciłem to do 0 wczoraj. Teraz się loguję na stronę i ponownie mam kwotę X a w historii transakcji jest &quot;Wypłata&quot; 30.01.2016 i &quot;Anuluj wypłatę&quot; 31.01.2016.
A ja wypłaty nie anulowałem
A masz dokończony proces weryfikacji konta?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom