szwedzik
Użytkownik
To samo mam zagrane.Pogralem chelsea over 4,5, bo LFC bez Clyne i mysle, że hazard i willian/pedro beda czesto przy pilce na skrzydlach, szczegolnie hazard, tak bylo w ostatnim ich meczu na anfield, eden nie do powstrzymania byl
To samo mam zagrane.Pogralem chelsea over 4,5, bo LFC bez Clyne i mysle, że hazard i willian/pedro beda czesto przy pilce na skrzydlach, szczegolnie hazard, tak bylo w ostatnim ich meczu na anfield, eden nie do powstrzymania byl
szybkie 2x 3pkt i pozamiatane...Maccabi Rehovot wygra @1,83 bet365
*kosz
Ktoś nadal wierzy w znawcę wszystkiego?Tak jak w poprzednim turku trzymał serwis, walił sporo asów tak dzisiaj oddał mecz bez walki. Jednak chyba zmęczenie.
Jest w tym dużo prawdy ????Ktoś nadal wierzy w znawcę wszystkiego?
Parafrazując za Tomkiem80: "Kto myśli, że jest dobry we wszystkim, nie jest dobry w niczym."
Modl sie mocno:] bo moim zdaniem,bedzie cięzko.Murcia jedziemy po under![]()
Bog nie ingeruje w wyniki meczow, a juz napewno nie w ExcelaModl sie mocno:] bo moim zdaniem,bedzie cięzko.
Nie,ja mam nadzieje,ze racji nie mam. Zdarzylo mi sie ostatnio często oglądac Murcie i granie w meczu z ich udzialem,to duże ryzyko,bo oni słabo bronią, są w dołku,wiec może przyceglą.Bog nie ingeruje w wyniki meczow, a juz napewno nie w ExcelaJedna kwarte przycegla cos w stylu 25:9 i bedzie jak znalazl
41 pkt a zostala minuta..a wiec w teori musieliby utrzymac tskie tempo przez 36 minut gry...w co watpie ale zobaczymy. Pewnie masz racje.
Ponawiam piniewaz dalej nie dziala strona na zadnej przegladarce..ustawialem recznie serwer proxy dns i tez nic nie pomoglo , ogarnia ktos?Panowie problem mam dotyczacy strony forumbuomacherskie.com. W godzinach popoludniowych forum zmienilo wyglad i od tamtego momentu nie moge za pomoca przegladarki Chrome otworzyc strony forumbukmacherskie, wtczyscilem pliki cook i pamiec podreczna i dalej ten sam probpem. Miao ktos podobny problem badz ew moglby ktis pomoc ogarnac to? Oczywiscue pisze z telefonu