>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Pogralem chelsea over 4,5, bo LFC bez Clyne i mysle, że hazard i willian/pedro beda czesto przy pilce na skrzydlach, szczegolnie hazard, tak bylo w ostatnim ich meczu na anfield, eden nie do powstrzymania byl
To samo mam zagrane.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
⛔⛔⛔ Tak jak w poprzednim turku trzymał serwis, walił sporo asów tak dzisiaj oddał mecz bez walki. Jednak chyba zmęczenie.
Ktoś nadal wierzy w znawcę wszystkiego?
Parafrazując za Tomkiem80: &quot;Kto myśli, że jest dobry we wszystkim, nie jest dobry w niczym.&quot;

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Modl sie mocno:] bo moim zdaniem,bedzie cięzko.
Bog nie ingeruje w wyniki meczow, a juz napewno nie w Excela:p Jedna kwarte przycegla cos w stylu 25:9 i bedzie jak znalazl
41 pkt a zostala minuta..a wiec w teori musieliby utrzymac tskie tempo przez 36 minut gry...w co watpie ale zobaczymy. Pewnie masz racje.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bog nie ingeruje w wyniki meczow, a juz napewno nie w Excela:p Jedna kwarte przycegla cos w stylu 25:9 i bedzie jak znalazl

41 pkt a zostala minuta..a wiec w teori musieliby utrzymac tskie tempo przez 36 minut gry...w co watpie ale zobaczymy. Pewnie masz racje.
Nie,ja mam nadzieje,ze racji nie mam. Zdarzylo mi sie ostatnio często oglądac Murcie i granie w meczu z ich udzialem,to duże ryzyko,bo oni słabo bronią, są w dołku,wiec może przyceglą.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Panowie problem mam dotyczacy strony forumbuomacherskie.com. W godzinach popoludniowych forum zmienilo wyglad i od tamtego momentu nie moge za pomoca przegladarki Chrome otworzyc strony forumbukmacherskie, wtczyscilem pliki cook i pamiec podreczna i dalej ten sam probpem. Miao ktos podobny problem badz ew moglby ktis pomoc ogarnac to? Oczywiscue pisze z telefonu
Ponawiam piniewaz dalej nie dziala strona na zadnej przegladarce..ustawialem recznie serwer proxy dns i tez nic nie pomoglo , ogarnia ktos?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Valencia-Cedevita
Jak sie linia brdzie krecic w okolicach 146pkt to gramy na over.
Jesli sie komuś udało złapac 146,5pkt, to sie mocno zdziwie jak nie wejdzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom