starytyper1980
Użytkownik
Hapoel Tel Aviv 0,5ftover/kurs 2.50/30zł
Pewnie .Dobra juz ochloncie panowie bo nie widze zeby tutaj ktos jakis wiekszy majatek zagral ????
Zostaly jeszcze 3 mecze kopanej
Real
Napoli
Psg
Jakies bety ?
Bez kita, szukacie kursów po 10+ na Monaco zamiast zagrać za grubo Monaco X2 @2.62.To monaco x2 az takie pewne?
A x2 na Palermo w pre byl 6.50@Bez kita, szukacie kursów po 10+ na Monaco zamiast zagrać za grubo Monaco X2 @2.62.
To nie jest w ogóle pewne...Dla mnie to nieporozumienie grać za grube pieniądze w tym meczu X2, ale powodzenia.To monaco x2 az takie pewne?
Bez kita, szukacie kursów po 10+ na Monaco zamiast zagrać za grubo Monaco X2 @2.62.
Mmm, dopiero 10 minuta. Chodzi mi o to, że widziałem dzisiaj wiele postów typu "Monaco win + bts, Monaco ht/ft, Monaco + over 2.5" wszystko z kursami 10+. Więc skoro tak wchodzicie w Monaco to czemu nie zagrać prostego X2 za dużo więcej, przecież tam może być równie dobrze 0:0 albo 0:1 dla Monaco..A x2 na Palermo w pre byl 6.50@
Zgadzam sie z Toba.Psg najpewniejszy typ to bttsTo nie jest w ogóle pewne...Dla mnie to nieporozumienie grać za grube pieniądze w tym meczu X2, ale powodzenia.
PSG - Monaco @ BTS
Real - Real S. @ over 2,5 gola
@ AKO 2,72 stys