>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Astralis @3.25
Znaczna przesada z 3 map ktore zobaczymy to nuke byla najlepsza mapa virtusow a bylo blisko zeby Astralis ja wzielo po prostu sa lepsi ja laduje grubo
Wawo by powiedzial ze lokomotywa ja powiem ze pewniak #latwo

A tak serio to sam nie wierze w to co zobaczylem Virtusi tak zepsuli traina z 13:6 w ct ... ale liczy sie kasa, gruba kasa!
✅✅✅✅✅✅✅✅

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Wiele osób już pisało, ale 2,75 na Monaco lub remis to chyba promocja. Nie ma w Monaco żadnych osłabień, a PSG to już nie ma monopolu we Francji. Czy czegoś nie wiem?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
W ostatnich dniach w każdym sporcie tyle frajerów, że ciężko wybrać komu należy się nagroda frajera miesiąca. Polska mentalność jak zwykle pokazana światu. Snax przegrywa clutcha 1 vs 1 i cały team dostaje raka ????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Po prostu byli słabsi. Astralis z AK47 miażdżyli aimowo.
Wiadomo, że to silniejsza broń niż m4. Często taka drużyna, która robi come back - wygrywa, ale tak jest w każdym sporcie. Każda bramka napędza, tak jak tutaj runda.
Super mecz do oglądania, wygrałem kasę, nie narzekam. Ale fakt, szkoda VP.
Ale na brak kasy narzekać nie mogą, bo zarabiają dużą kasę. Jeszcze ostatnio nieźle się dorobili w Chinach, a teraz drugie miejsce też sporo. Jeszcze będą mieli okazję do wygrania Majora.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Wiele osób już pisało, ale 2,75 na Monaco lub remis to chyba promocja. Nie ma w Monaco żadnych osłabień, a PSG to już nie ma monopolu we Francji. Czy czegoś nie wiem?
Wszystko sie zgadza moim zdaniem zakład z remisem na Monaco po takim kursie trzeba grać pisaliśmy juz o tym popołudniu.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Ja w pre dalem na Astralis z reguły nie gram przeciwko swoim,ale tak jakos wyszło:]
Jak pisałem, nie znam się na tym ,ale jak wszyscy &quot; wygrają pisali: &quot;wygrają to&quot;, lub &quot;2-0 wygrają, tak widzę&quot;... to poszedłem przez te czerwone światło za tłumem ????
I jeb... trabant we mnie wjechał ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Dobra juz ochloncie panowie bo nie widze zeby tutaj ktos jakis wiekszy majatek zagral ????
Zostaly jeszcze 3 mecze kopanej
Real
Napoli
Psg

Jakies bety ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom