705 starytyper1980 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #841 Pontedera - Pistoiese 2,5ft over/kurs 2/60zł/progresja
486 jacksparrrow Użytkownik Styczeń 29, 2017 #842 widze ze poziom tutaj zenujacy jak zwykle, i nie mam na mysli typow tylko trollowania i spuszczania sie nad trafionym typem
widze ze poziom tutaj zenujacy jak zwykle, i nie mam na mysli typow tylko trollowania i spuszczania sie nad trafionym typem
1,4K vinchenso Użytkownik Styczeń 29, 2017 #843 Strasznie długo, mogliby to bardziej płynnie puszczać, ale co zrobisz :-| Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieje, że to startu Monaco się zakończy ????
Strasznie długo, mogliby to bardziej płynnie puszczać, ale co zrobisz :-| Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieje, że to startu Monaco się zakończy ????
1,1K artorrotorro Użytkownik Styczeń 29, 2017 #844 Mam nadzieje, że to startu Monaco się zakończy ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak nie będzie dogrywki to na luzie
Mam nadzieje, że to startu Monaco się zakończy ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak nie będzie dogrywki to na luzie
423 randomizerr Użytkownik Styczeń 29, 2017 #846 Mouscron-Peruwelz v Eupen Powyzej 1 gola do przerwy @2,4
169,5K wsc Użytkownik Styczeń 29, 2017 #847 https://www.facebook.com/StrefaKibolii/?fref=ts poszukaj sobie tu masz transmisje 3-4 walk Kliknij aby rozwinąć... Szkoda, ze nie było takich ekip jak WRWE badz układ z pomorza Lechii podobno Kolejorz czeka w nastepnej relacji bedzie ciekawie i mysle, ze przyjma taki rodzaj walk duzooo lepsze od KSW i te smieszne PPR za 40 PLN ???? .
https://www.facebook.com/StrefaKibolii/?fref=ts poszukaj sobie tu masz transmisje 3-4 walk Kliknij aby rozwinąć... Szkoda, ze nie było takich ekip jak WRWE badz układ z pomorza Lechii podobno Kolejorz czeka w nastepnej relacji bedzie ciekawie i mysle, ze przyjma taki rodzaj walk duzooo lepsze od KSW i te smieszne PPR za 40 PLN ???? .
481 niznekamsk Użytkownik Styczeń 29, 2017 #848 to żeby się Real lepiej oglądało choć unikam topowych lig :razz: Real strzeli w obu połowach - 1.55 Real over 2.5 gola - 1.90 Real over 3.5 gola - 3.30 karny - 2.85 Barca remis, Sevilla przegrana więc Real dziś odskakuje
to żeby się Real lepiej oglądało choć unikam topowych lig :razz: Real strzeli w obu połowach - 1.55 Real over 2.5 gola - 1.90 Real over 3.5 gola - 3.30 karny - 2.85 Barca remis, Sevilla przegrana więc Real dziś odskakuje
253 erolyzer Użytkownik Styczeń 29, 2017 #849 Znów przegrali eco, nie wierze w ten mecz pod tym względem, czasem się zdarzy raz max 2 na mecz, a tutaj Astralis z 5/6 w dupe...
Znów przegrali eco, nie wierze w ten mecz pod tym względem, czasem się zdarzy raz max 2 na mecz, a tutaj Astralis z 5/6 w dupe...
705 starytyper1980 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #850 Pontedera - Pistoiese 2,5ft over/kurs 2/60zł/progresja Kliknij aby rozwinąć... i zydki odrobione podwojnie
Pontedera - Pistoiese 2,5ft over/kurs 2/60zł/progresja Kliknij aby rozwinąć... i zydki odrobione podwojnie
2,1K shakeyobody Forum VIP Styczeń 29, 2017 #851 Znów przegrali eco, nie wierze w ten mecz pod tym względem, czasem się zdarzy raz max 2 na mecz, a tutaj Astralis z 5/6 w dupe... Kliknij aby rozwinąć... VP nie lepiej ????
Znów przegrali eco, nie wierze w ten mecz pod tym względem, czasem się zdarzy raz max 2 na mecz, a tutaj Astralis z 5/6 w dupe... Kliknij aby rozwinąć... VP nie lepiej ????
705 starytyper1980 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #852 Vasco Da Gama RJ - Fluminense RJ 0,5ht/kurs 2/30zł
433 darkadi Użytkownik Styczeń 29, 2017 #854 Clutch przegrany przez Snaxa może być tragiczny w skutkach
464 pejtas Użytkownik Styczeń 29, 2017 #856 Ale Virtus daje się bić.... muszą się skupić bo będzie lipa.
I 14 ice05 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #857 w Csa gralem kilka lat temu, czemu dodali te niebieskie kreski czy tam inny kolor gdzie widac kto gdzie jest ?
w Csa gralem kilka lat temu, czemu dodali te niebieskie kreski czy tam inny kolor gdzie widac kto gdzie jest ?
802 domel206 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #858 Anderlecht nie strzeli bramki @10 Oni jak.musze to maja problem warto zagrac poczekac troche i zamknac oczywiscie stawki luzne Kliknij aby rozwinąć... Szkoda ze nie poczekalem do konca
Anderlecht nie strzeli bramki @10 Oni jak.musze to maja problem warto zagrac poczekac troche i zamknac oczywiscie stawki luzne Kliknij aby rozwinąć... Szkoda ze nie poczekalem do konca
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #859 Barcelona gra dno,ale to dzis w takim ciezkim meczu,moze przyjsc przelamanie. Ja sprobuje . Barca 2.60 Kosz. Kliknij aby rozwinąć... Pięknie Barca, strach,był,full stawka poszła,ale od rana mialem czutke,że przełamanie przyjdzie w tak niespodziewanym momencie:]
Barcelona gra dno,ale to dzis w takim ciezkim meczu,moze przyjsc przelamanie. Ja sprobuje . Barca 2.60 Kosz. Kliknij aby rozwinąć... Pięknie Barca, strach,był,full stawka poszła,ale od rana mialem czutke,że przełamanie przyjdzie w tak niespodziewanym momencie:]
261 mr.simpson Użytkownik Styczeń 29, 2017 #860 w Csa gralem kilka lat temu, czemu dodali te niebieskie kreski czy tam inny kolor gdzie widac kto gdzie jest ? Kliknij aby rozwinąć... Jako widz masz podgląd.
w Csa gralem kilka lat temu, czemu dodali te niebieskie kreski czy tam inny kolor gdzie widac kto gdzie jest ? Kliknij aby rozwinąć... Jako widz masz podgląd.