zuchman
Użytkownik
izzi już 3-2over 2.5 w meczu PSS Sleman @2.00
izzi już 3-2over 2.5 w meczu PSS Sleman @2.00
2-1Sydney Fc do połowy @1.80 (nożna)
Mecz o 9:50, ale pisze teraz, bo zwijam.
Nie przesadzaj, Adelide jest po prostu lepsze. Taipains chyba starczylo sil tylko do polowy.Chyba zatopie Wam te Taipans, dzis praktycznie wszystko topie ????
Ja nawet tego nie lukam, tylko widzę ze dzis czego dotkne to więc tu jestem juz pewny minusaNie przesadzaj, Adelide jest po prostu lepsze. Taipains chyba starczylo sil tylko do polowy.
Dziala ????działa Wam skrill?
Lubie twoj podpis! Braci sie nie traci! Pozdrowienia od zagorzalego Lechisty!! ???? Szacun dla Wiselki oraz wielki wpierdol dla Sharkow za to co zrobili... Ja tam mam w dupie nowe uklady, dalej trzymam kontakt z wieloma Wislakami z krwi i kosci!Idą grube zakłady na to, że KAL wygra pierwszego seta z Hyundaiem Coś jest na rzeczy, a to jest Azja Trzeba próbować tak samo.
@1,65
co ty bredzisz przeciez w tamtej q to 36 mialo tyle fauli wiec idac tym tokiem rozumowania nie powinni juz grac ????Panowie przeciez oni sie wyfaulowali cala druzyna jezeli oni 9 fauli na kwarte maja, zamykac co sie da !
Gosc ma swietna wiedze i ma pojecie co gra. Daje zarobic, tylko widze, ze masz podobny dobor betow co ja ????. I pamietaj, ze repka to nie wszystko.Panowie to jest mój 5 bet od Tomka i 5 minus, ja nie wiem jak to się stało, że gość ma tyle repki jeżeli 0/5 to mój bilans współpracy z tym Panem.
No jak poszli na wymiane,to raczej po nich, zaj....ich trójkami.Adelaide dzisiaj wygra, Cains nie wytrzyma tej wymiany :grin:
trojkami i faulami...Taipans jeszcze cos podciagnie w 4tej wiec jak ktos ma zamiar pograc na Adelide to popecam odczekac. Tak czy inaczej Adelide to wygra.No jak poszli na wymiane,to raczej po nich, zaj....ich trójkami.