>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
To chyba ja Wam topie, bo to bedzie 3 bet od Tomka, ktory zagralem w przeciagu paru dni i byc moze 3 minus. Sorry Panowie.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Idą grube zakłady na to, że KAL wygra pierwszego seta z Hyundaiem :p Coś jest na rzeczy, a to jest Azja ;) Trzeba próbować tak samo.
@1,65

Otrzymane punkty reputacji: +7
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Idą grube zakłady na to, że KAL wygra pierwszego seta z Hyundaiem :p Coś jest na rzeczy, a to jest Azja ;) Trzeba próbować tak samo.
@1,65
Lubie twoj podpis! Braci sie nie traci! Pozdrowienia od zagorzalego Lechisty!! ???? Szacun dla Wiselki oraz wielki wpierdol dla Sharkow za to co zrobili... Ja tam mam w dupie nowe uklady, dalej trzymam kontakt z wieloma Wislakami z krwi i kosci!

K 123

karwan1988

Użytkownik
Dziś: 1 ✅ 7 ⛔
Jak ktoś chce moje typy i grać na odwrót, zaoraszam priv
Połowa budżetu dzis przegrana
Patologia, wszystko kursy 1,80-2,20

P 1,8K

patced

Użytkownik
Panowie przeciez oni sie wyfaulowali cala druzyna jezeli oni 9 fauli na kwarte maja, zamykac co sie da !
co ty bredzisz przeciez w tamtej q to 36 mialo tyle fauli wiec idac tym tokiem rozumowania nie powinni juz grac ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Panowie to jest mój 5 bet od Tomka i 5 minus, ja nie wiem jak to się stało, że gość ma tyle repki jeżeli 0/5 to mój bilans współpracy z tym Panem.
Gosc ma swietna wiedze i ma pojecie co gra. Daje zarobic, tylko widze, ze masz podobny dobor betow co ja ????. I pamietaj, ze repka to nie wszystko.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No jak poszli na wymiane,to raczej po nich, zaj....ich trójkami.
trojkami i faulami...Taipans jeszcze cos podciagnie w 4tej wiec jak ktos ma zamiar pograc na Adelide to popecam odczekac. Tak czy inaczej Adelide to wygra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom