No wczoraj golił po kolei ja to jak zagram ov0,5 to wtedy , zagram under0,5 to tez i bądź tu mądryChyba wiem do kogo pijesz hehe. Wczoraj mial dzien konia. Tak to jest, zaraz zgolimy buka, odrobisz
Dla mnie Taipans to lepsza druzyna od Perth, dlatego Adelaide dzis tego nie odpusci i chyba to pierwsze miejsce nie jedt jeszcze pewne.Adelide wygra 1 polowe @ 3.15 za,pol,stawki.
A co z mapą numer dwa?Chyba pograli w jakiś koreańskim buku over minut, bo mogli o wiele wcześniej skonczyc, easy
po drugie Adelide 3cia porazka z rzedu? bez przesady. po przerwie sie zobaczy.Dla mnie Taipans to lepsza druzyna od Perth, dlatego Adelaide dzis tego nie odpusci i chyba to pierwsze miejsce nie jedt jeszcze pewne.
Masz Pan jakieś underki na dzis? ????po drugie Adelide 3cia porazka z rzedu? bez przesady. po przerwie sie zobaczy.
No wlasnie widze ale dziwne ze mi Bet365 postawil zielony znaczek kolo tego i zaliczyl pozno bylo heheA wizards było 114 -110 więc też nie pykło.
Selman vs Mitra over 1,5 FT@ 1.50
[TheNormalOne napisał:;6303338]Azjan over 1;1.5 w meczu W austalii do Ht@2
a szuka Pan dogrywek? eh nic nie mam na dzis. Ciut czasu mi zajmuje wrzucanie statow, a po wczorajszym wskazane sa 2 dni odpoczynku od underow.Masz Pan jakieś underki na dzis? ????
otwarty meczyk, można było lepiej przyłożyć :grin:Sydney - Wellington BTS do HT @4,35 lekko
Sydney FC - Wellington Phoenix
How many goals will be scored?
1.60 Over 2,5
A widziałem dogrywka wczoraj zawaliła...a szuka Pan dogrywek? eh nic nie mam na dzis. Ciut czasu mi zajmuje wrzucanie statow, a po wczorajszym wskazane sa 2 dni odpoczynku od underow.
bylo blisko. Adelide rzuca trojki jak szaloni. Warto ich sledzic bo moga to jeszcze wygrac a kazdy kurs 2+ jest value na nich. Taipains gra pod presja bo MUSI...Adelide wygra 1 polowe @ 3.15 za,pol,stawki.
Zgadza sie, ale mam w planach zajac sie jedna max 3 ligami i miec staty na bierzaco, zamiast wrzucac za kazdym razem.Gdyby to było takie łatwe wrzucić do exelka i typ na tacy ehh... może jakieś zyski z tego, masz ale kokosów to się na tym nie dorobisz co innego nie giełdzie