No wczoraj golił po koleiChyba wiem do kogo pijesz hehe. Wczoraj mial dzien konia. Tak to jest, zaraz zgolimy buka, odrobisz
 , zagram under0,5 to tez
, zagram under0,5 to tez  i bądź tu mądry
 i bądź tu mądry dziś, może machina ruszy...
 dziś, może machina ruszy...Dla mnie Taipans to lepsza druzyna od Perth, dlatego Adelaide dzis tego nie odpusci i chyba to pierwsze miejsce nie jedt jeszcze pewne.Adelide wygra 1 polowe @ 3.15 za,pol,stawki.
A co z mapą numer dwa?Chyba pograli w jakiś koreańskim buku over minut, bo mogli o wiele wcześniej skonczyc, easy
po drugie Adelide 3cia porazka z rzedu? bez przesady. po przerwie sie zobaczy.Dla mnie Taipans to lepsza druzyna od Perth, dlatego Adelaide dzis tego nie odpusci i chyba to pierwsze miejsce nie jedt jeszcze pewne.
Masz Pan jakieś underki na dzis? ????po drugie Adelide 3cia porazka z rzedu? bez przesady. po przerwie sie zobaczy.
No wlasnie widze ale dziwne ze mi Bet365 postawil zielony znaczek kolo tego i zaliczyl pozno bylo heheA wizards było 114 -110 więc też nie pykło.
[TheNormalOne napisał:;6303338]Azjan over 1;1.5 w meczu W austalii do Ht@2

a szuka Pan dogrywek? eh nic nie mam na dzis. Ciut czasu mi zajmuje wrzucanie statow, a po wczorajszym wskazane sa 2 dni odpoczynku od underow.Masz Pan jakieś underki na dzis? ????
Sydney - Wellington BTS do HT @4,35 lekko
 otwarty meczyk, można było lepiej przyłożyć :grin:
 otwarty meczyk, można było lepiej przyłożyć :grin:Sydney FC - Wellington Phoenix
How many goals will be scored?
1.60 Over 2,5

A widziałem dogrywka wczoraj zawaliła...a szuka Pan dogrywek? eh nic nie mam na dzis. Ciut czasu mi zajmuje wrzucanie statow, a po wczorajszym wskazane sa 2 dni odpoczynku od underow.
Adelide wygra 1 polowe @ 3.15 za,pol,stawki.

bylo blisko. Adelide rzuca trojki jak szaloni. Warto ich sledzic bo moga to jeszcze wygrac a kazdy kurs 2+ jest value na nich. Taipains gra pod presja bo MUSI...
 bylo blisko. Adelide rzuca trojki jak szaloni. Warto ich sledzic bo moga to jeszcze wygrac a kazdy kurs 2+ jest value na nich. Taipains gra pod presja bo MUSI...Zgadza sie, ale mam w planach zajac sie jedna max 3 ligami i miec staty na bierzaco, zamiast wrzucac za kazdym razem.Gdyby to było takie łatwe wrzucić do exelka i typ na tacy ehh... może jakieś zyski z tego, masz ale kokosów to się na tym nie dorobisz co innego nie giełdzie