1golxx
Użytkownik
Sorry bez zwierząt. Tego rodzaju towar odpadKota mam na sprzedaż, czarny bez ogona,sąsiada. Bierzesz ?
Sorry bez zwierząt. Tego rodzaju towar odpadKota mam na sprzedaż, czarny bez ogona,sąsiada. Bierzesz ?
Juz nie heheszkuj ???? Ja tez gram na BVB ????Dla zainteresowanych Bundesligą, małe ostrzeżenie. Lepiej nie grać BVB
????
Auba jest w skladzie BVBZaraz Cię posądzą o kolejne wąty do rogera, ale prawda jest taka, że taki kurs na wyjazdowy mecz Borussi w słabej formie, bez Aubameyanga i z przeciwnikiem, z którymi nie lubi grać jest jest zupełnie nie do grania
Skok 1 zakończy na podium Eisenbichler TAK bet365 3.00
Serio go biorą zmęczonego po PNA? Jak on tam wyjdzie w pierwszym to nasrać im w łebJuz nie heheszkuj ???? Ja tez gram na BVB ????
Auba jest w skladzie BVB
Co ty pieprzysz. Jaki zmęczony ? Co on tam zagrał ?Serio go biorą zmęczonego po PNA? Jak on tam wyjdzie w pierwszym to nasrać im w łeb
Vitesse czyste konto - NIE @1.75 w 365.
No tak, zagraj fazę grupową, zrób lot między kontynentami i bądź wypoczęty. MyślCo ty pieprzysz. Jaki zmęczony ? Co on tam zagrał ?
Współczuje kibicom. Nie wygrali z drużyną o najgorszym bilansie w lidze na wyjazdach 0-1-7 i stosunkiem bramek 2-19.Panathinaikos, kurs 1.8
i wiem ze Betis cisnal i cisnal ale powinno byc 2-1 dla Barcy to co sedziowie tam zrobili to kpina jak mozna nie uznac bramki jak pilka pol metra linie przekroczylaBarca + Juve + MU + Anderlecht powyzej 0.5 + Dortmund powyzej 0.5
2.8
Ostatni mecz rozegral tydzien temu, z Gabonu do Dortmundu leci sie niecale 10 godzin wliczajac przesiadke wiec nie przesadzajmy z tym zmeczeniem. Po drugie 90 minut nie zagra, mysle ze dostanie albo 60 minut jesli zacznie od poczatku, albo wejdzie zaraz po przerwie.Serio go biorą zmęczonego po PNA? Jak on tam wyjdzie w pierwszym to nasrać im w łeb
Sędzia: Garrido I. (Esp)Jaki sędzia będzie prowadził mecz Sevilla?
http://www.football-lineups.com/match/251521Jaki sędzia będzie prowadził mecz Sevilla?