stefanmks
Użytkownik
no bramka prawidlowa szkoda ze sedzia jej nie widzial i nie uznal ???? DDDDCo jest specjalnego w tym fragmencie od 6:30? Spalonego nie było, bramka prawidłowa, chyba że jakiś inny detal zauważyłeś
Panathinaikos @1.80
no bramka prawidlowa szkoda ze sedzia jej nie widzial i nie uznal ???? DDDDCo jest specjalnego w tym fragmencie od 6:30? Spalonego nie było, bramka prawidłowa, chyba że jakiś inny detal zauważyłeś
????Mainz vs Borussia Dortmund 2 @ 1.57
Dlaczego?Dla zainteresowanych Bundesligą, małe ostrzeżenie. Lepiej nie grać BVB
????
Zaraz Cię posądzą o kolejne wąty do rogera, ale prawda jest taka, że taki kurs na wyjazdowy mecz Borussi w słabej formie, bez Aubameyanga i z przeciwnikiem, z którymi nie lubi grać jest jest zupełnie nie do graniaDla zainteresowanych Bundesligą, małe ostrzeżenie. Lepiej nie grać BVB
????
Izzi betRaymond over 2,5-180@2,25
No niestety ale troche Ci brakuje do rogera z typami więc po co takie durne śmichy ?Dla zainteresowanych Bundesligą, małe ostrzeżenie. Lepiej nie grać BVB
????
Nie wiem jak ze skokami, ale komentatorow w NBA bardzo lubie.Zawsze myślałem, że polscy komentatorzy skoków z TVP są cieńcy. Teraz oglądam streama z angielskim komentarzem i zmieniam zdanie, oni są dużo gorsi. Dosłownie przy kazdym skoku ziomek mówi "that look good of the table"...
To się tyczyło tylko komentatorów skoków, a w sumie tylko tego jednego bo komentują we dwójkę. NBA oglądam tylko z amerykańskim komentarzem bo mam Cyfrowy Polsat ????Nie wiem jak ze skokami, ale komentatorow w NBA bardzo lubie.
Nice - EA Guingamp 1,5ht/kurs 1.90/100zl/ewentualna wygrana: 90zł
Super
Kota mam na sprzedaż, czarny bez ogona,sąsiada. Bierzesz ?Ogłoszenie trochę nie w temacie ale myślę że jednym ogłoszeniem admini mnie nie wyrzuca, jestem spokojny na ogół na tym forum także myślę że admini to zrozumieją.
KUPIE KAZDA RZECZ LUB RZECZY W CENACH HURTOWYCH NA HANDEL.
jeżeli ktoś z Was ma dojście do czegoś dobrego lub posiada coś takiego i chce sprzedać proszę odezwać się. A prywatna wiadomość.