>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Zawsze myślałem, że polscy komentatorzy skoków z TVP są cieńcy. Teraz oglądam streama z angielskim komentarzem i zmieniam zdanie, oni są dużo gorsi. Dosłownie przy kazdym skoku ziomek mówi &quot;that look good of the table&quot;...

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dla zainteresowanych Bundesligą, małe ostrzeżenie. Lepiej nie grać BVB

????
Zaraz Cię posądzą o kolejne wąty do rogera, ale prawda jest taka, że taki kurs na wyjazdowy mecz Borussi w słabej formie, bez Aubameyanga i z przeciwnikiem, z którymi nie lubi grać jest jest zupełnie nie do grania

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Zawsze myślałem, że polscy komentatorzy skoków z TVP są cieńcy. Teraz oglądam streama z angielskim komentarzem i zmieniam zdanie, oni są dużo gorsi. Dosłownie przy kazdym skoku ziomek mówi &quot;that look good of the table&quot;...
Nie wiem jak ze skokami, ale komentatorow w NBA bardzo lubie.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie wiem jak ze skokami, ale komentatorow w NBA bardzo lubie.
To się tyczyło tylko komentatorów skoków, a w sumie tylko tego jednego bo komentują we dwójkę. NBA oglądam tylko z amerykańskim komentarzem bo mam Cyfrowy Polsat ????

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Ogłoszenie trochę nie w temacie ale myślę że jednym ogłoszeniem admini mnie nie wyrzuca, jestem spokojny na ogół na tym forum także myślę że admini to zrozumieją.
KUPIE KAZDA RZECZ LUB RZECZY W CENACH HURTOWYCH NA HANDEL.
jeżeli ktoś z Was ma dojście do czegoś dobrego lub posiada coś takiego i chce sprzedać proszę odezwać się. A prywatna wiadomość.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ogłoszenie trochę nie w temacie ale myślę że jednym ogłoszeniem admini mnie nie wyrzuca, jestem spokojny na ogół na tym forum także myślę że admini to zrozumieją.

KUPIE KAZDA RZECZ LUB RZECZY W CENACH HURTOWYCH NA HANDEL.

jeżeli ktoś z Was ma dojście do czegoś dobrego lub posiada coś takiego i chce sprzedać proszę odezwać się. A prywatna wiadomość.
Kota mam na sprzedaż, czarny bez ogona,sąsiada. Bierzesz ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom