prezes96
Użytkownik
Besiktas pierwszy 20 bramek w I połowie @2,10 (ręczna)
Besiktas pierwszy 20 bramek w I połowie @2,10 (ręczna)
Tam bramki strzela w zasadzie tylko Cavani. Mam nadzieję, że go dobrze pokryją. Fakt, typ x2 po kursie 2.60 jak najbardziejJa bez dwoch zdan wchodze w x2, PSG wzmocnione brakiem gry Krychowiaka, ale moim zdaniem Monaco walecznoscią i forma jaka dysponuje nie przegra dzisiejszego starcia z PSG
W rozpisce nie będzie ale powinno się pojawić na ekranieW TV mówili że o 16 na polsat sport ale nie moge nigdzie tego w programie znalezc
Lepiej oglądać na twitchu eleagua. O wiele lepszy komentarz, niż ten nero i jego gości. Łysego z kubikiem bym jeszcze zdzierżył, bo nawet dają radę, ale jakieś gimbopodobne ziomki mnie w ogóle nie przekonują.W TV mówili że o 16 na polsat sport ale nie moge nigdzie tego w programie znalezc
Pita najwyraźniej wczoraj zapił i dzisiaj nie był sobą. Tylko 2 maxy i niestety tutaj minus. Mam nadzieję, że kolejne mecze będą bardziej porywające.Pita Wright over 3.5 180-tki 1.90 b365
Po prostu trzeba spróbować. 5.5 pre było dla mnie zastanawiające, ale ostatecznie się nie zdecydowałem. Teraz Pita przyceglił, jakiś taki niewyspany, ale z czasem jak się rozkręci, to może załadować kilka maxów.
Skoro tak mówisz to nawet dobrze, że nie mam ????Lepiej oglądać na twitchu eleagua. O wiele lepszy komentarz, niż ten nero i jego goście. Łysego z kubikiem bym jeszcze zdzierżył, bo nawet dają radę, ale jakieś gimbopodobne ziomki mnie w ogóle nie przekonują.
2 babochłop mocnyIngvild Flugstad Oestberg wygra zawody @ 4.00 Bet365