kubek9
Użytkownik
0:0Heerenveen - Groningen over 1.5 bramki @1.92 Bet365
0:0Heerenveen - Groningen over 1.5 bramki @1.92 Bet365
pograny w dublu z Goggia top3 nie wiem czemu taki hejt na typa ????Typ z narciarstwa alpejskiego od rogera czyli Hirscher lepszy Pinturault na
Co jest specjalnego w tym fragmencie od 6:30? Spalonego nie było, bramka prawidłowa, chyba że jakiś inny detal zauważyłeśhttps://www.youtube.com/watch?v=6fuAPvoU44U&feature=youtu.be&t=6m30s
Polecam zobaczyc ???? od 6:30
Trafiłeś na dzień, w którym na 2/3 (jeszcze) a nie 1/4 jak w większości, więc gratuluję czuja. Poza tym to nie hejt na niego bo ja jego typów nie gram tylko na ludzi, którzy robią to na ślepaka.pograny w dublu z Goggia top3 nie wiem czemu taki hejt na typa ????
Dla zasady i z zazdrości. Często gram jakies tam typy rogera. Bardzo dobry typer,jeden z najlepszych na forum.pograny w dublu z Goggia top3 nie wiem czemu taki hejt na typa ????
Trabzonspor v Gaziantepspor
Over 1 gol do ht @1,9
Hayes & Yeading United 0,5ht/kurs 1,50/100zł/ewentualna wygrana:50zł
Under kartek żółtych, zamierzchłe czasy pamiętają kiedy over był pokryty. A linia 4,5 po 1,70 to moim zdaniem przesada.Hej. Jakie typy na mecz na szczycie we Francji?
Kurs 6 na Monaco to chyba przesada? Ostatnie 2 mecze wygrało Monaco, w dodatku PSG z Ibrą miało wtedy świetny sezon. Teraz czas Monaco. Odrobi te 3 punkty straty PSG?
Narciarstwo alpejskie - Supergigant w Cortina D'Ampezzo
Sofia Goggia w TOP 3 @ 3.25 Bet365
Analiza: https://forum.bukmacherskie.com/...ml#post6290844
Narciarstwo alpejskie - Slalom Gigant w Garmisch-Partenkirchen
Marcel Hirscher vs Alexis Pinturault 1 @ 1.83 Bet365
Trasa dla Austriaka. Siłowy, trudny gigant. Taki na którym Hirscher czuje się wyśmienicie i tutaj jego taka siłowa, agresywna jazda powinna zaowocować wygraną z rywalem.
Iversen błysnął. Sundby drugi. Szkoda
Parmakoski dzisiaj beznadziejna. Narty też słabo przygotowane.
Ja bez dwoch zdan wchodze w x2, PSG wzmocnione brakiem gry Krychowiaka, ale moim zdaniem Monaco walecznoscią i forma jaka dysponuje nie przegra dzisiejszego starcia z PSGHej. Jakie typy na mecz na szczycie we Francji?
Kurs 6 na Monaco to chyba przesada? Ostatnie 2 mecze wygrało Monaco, w dodatku PSG z Ibrą miało wtedy świetny sezon. Teraz czas Monaco. Odrobi te 3 punkty straty PSG?
na Malcie HT over 0.5 - 3.00
Gzira do przerwy 8.00