>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
nie wiem jak tam Marsylia ale Anderlecht to powinien już przegrywać, mają więcej szczęścia niż rozumu ;)

F 95

fiddy

Użytkownik
Tak na luźno to jest tutaj błąd w toku myślenia w patrzeniu na sytuację z WŁASNEGO punktu widzenia.
Człowiek z natury jak ma milion, to chce mieć dwa, jak ma dwa, to chce mieć cztery itd.
To, że ktoś ma pieniądze z turniejów to co z tego? Spójrzcie na Messiego, facet ma jeszcze większą kasę niż Djokovic, jest czołowym zawodnikiem, za reklamy kasuje krocie, a i TAK UNIKAŁ PODATKÓW BY MIEĆ JESZCZE WIĘCEJ.
Tu nie ma co piętnować ludzi, po prostu taka jest ludzka natura. ;)
ale co ty porównujesz unikanie podatków do sprzedawania meczy kretynie?

dl13 435

dl13

Użytkownik
Medvedev juz prawie padł na zawał po tej wymianie ze zmęczenia, ja mysle ze za drobne spróbuję
Djoko + Real w kosza (+3 do przerwy) ako. ~2.5
bet365
✅ zamykam przy realu który bet uznał za wygrany i djoko 1.08 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
over 149.5 po 3.45 w Unibet. Jest szansa ze wejdzie,,na styk ale po 3.45 jak najbardziej value. Za drobnieksze mozesz puscic. Ja nie gram bo overkow nie lubie.
Paris 86: 67..153...mowilem ze na styku 149.5..szkoda ze nie pogralem, ale Excel na szybko wiec wolalem nie ryzykowac.

Otrzymane punkty reputacji: +1
galica13 522

galica13

Użytkownik
0:0 się skończy
a tam jakiś skurczybyk nowy na forum wrzucił typ w dziale na 0:0 w tym meczu
argumentował dogrywką w tygodniu i w ogóle
miał rację się okazuje ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Gdzie nie kopniesz dziś to 0:0, rano Australia, teraz Marsylia, Anderlecht i jeszcze jedyny mecz z drugiej holenderskiej sobie wybrałem gdzie było 0:0 heh.
E: a jednak Metz.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka kobiet - Francja
Godzina: 20:30
Spotkanie: RC Cannes -Mulhouse
Typ: Mulhouse +1,5 sety
Kurs: 1,44
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Sspotkanie miedzy 5 i 1 zespolem sezonu 2016/2017.Uwazam , ze Mulhouse moze pokusic sie o zwyciestwo w tym meczu lub tez przegrac w 5 secie !12 wygranych i tylko 2 porazki z Breziers , zespolem ktory w tym seoznie gra bardzo dobrze.Ostatnie 2 mecze miedzy Mulhouse i Cannes na korzysc Mulhouse . Cannes co prawda wygralo 4 ostatnie mecze , ale byly to zesply z dolu lub srodka tabeli .Cannes ma chwiejna forme i mylse , ze moj typ sie sprzewdzi!
✅
2-2 sety , mowilem grac!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom