kubam
Użytkownik
Drugą mapę zamykasz z 80% zysku po 1.30, to tego zysku tam praktycznie nie widać ;pZamykam 80% zysku
Drugą mapę zamykasz z 80% zysku po 1.30, to tego zysku tam praktycznie nie widać ;pZamykam 80% zysku
4:1Jong Ajax - Waalwijk, -1.5 Ajax, kurs 2,35
4:1Ostatni typ w tym pechowym dniu , Jong Ajax vs Waalwijk typ 1 @ 1.55, -1 handi @ 2.25
Świetna passa Jong Ajaxu myślę, że dzisiaj się nie skończy. Mecz za 3 minuty.
4:1Venlo - Graafschap, -1.5 Venlo, kurs 2.35
Djoko przełamał, weźmie toTak patrząc na twarz Medviedeva... nie no.. "Kaźmirz" tego nie wygra ????
Dałem 2 stówki po kursie 1.66. Początkowy kurs na Djoko 1.03. Byłyby jaja
Masz 1900 do zamknięcia, a jak poczekasz to ile więcej dostaniesz? 200-300 zł? Przecież to nie jest warte ryzyka.Zamykacie dzokera czy zostawiacie? Bo jak nigdy boje sie jakos a mam za 1900 do zamkniecia z kursu 2.2
Masz 1900 do zamknięcia, a jak poczekasz to ile więcej dostaniesz? 200-300 zł? Przecież to nie jest warte ryzyka.
ładnie zaczęli III kwarte, prowadzili już 18 punktami i dostali porażenia mózgowego w ofensywie, nie potrafia od 6 minut do kosza trafićW Efesie chyba pianka opadła
No ten Anderlecht trochę patolka.. 0:0 się skończy coś czuję, zero jakiejkolwiek inicjatywy.Marsylia coś ogarnia czy gra tak słabo jak Anderlecht który oglądam? Boję się o OM bo oni jednak dogrywka w tygodniu a tu już mecz w piątek dostali
Tak na luźno to jest tutaj błąd w toku myślenia w patrzeniu na sytuację z WŁASNEGO punktu widzenia.Żeby akurat Djoko musiał mecze ustawiać, to naprawdę ATP musiałoby być biedaorganizacją. Gość z samych turniei w rok wyciąga hajs, którego pewnie nawet serbskie ziemniaki wszystkie nie wyciągają, ale będzie się ustawiał i to nie minimalnie, tylko 5 razy na 6 się przełamując. Przecież gdyby po drugiej stronie stał Nadal to byłby dziś trójkołowy rowerek.
EDIT Co do wpisu piętro wyżej. Niby tak. W sumie niby tu Serbia Wielka, a podatki płaci w Monako. Sam kiedyś mówił, że mu w juniorach takie rzeczy proponowali.Ale sądzę, że tu za duże ryzyko wpadki przy naprawdę minimalnym zysku. Takie duże kwoty (a raczej małymi by go nie przekupili) rzuciły by się w oczy bukmacherom (choc mogliby rozłożyc pewnie stawki).Majstersztyk przy gemowej dla siebie w wykonaniu Djoko.