>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Tak patrząc na twarz Medviedeva... nie no.. &quot;Kaźmirz&quot; tego nie wygra ????
Początkowy kurs na Djoko 1.03. Byłyby jaja

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Bautista latwe 3-0 Seppi tez dal zarobić ????
Szkoda Sakharova, ale jest git ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Zamykacie dzokera czy zostawiacie? Bo jak nigdy boje sie jakos a mam za 1900 do zamkniecia z kursu 2.2
Masz 1900 do zamknięcia, a jak poczekasz to ile więcej dostaniesz? 200-300 zł? Przecież to nie jest warte ryzyka.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Masz 1900 do zamknięcia, a jak poczekasz to ile więcej dostaniesz? 200-300 zł? Przecież to nie jest warte ryzyka.

Zajalem sie pisaniem i djoker zrobil robote
Ale i tak w 1 secie poleglem 1k wiec nic mnie tutaj nie cieszy

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Marsylia coś ogarnia czy gra tak słabo jak Anderlecht który oglądam? Boję się o OM bo oni jednak dogrywka w tygodniu a tu już mecz w piątek dostali

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Marsylia coś ogarnia czy gra tak słabo jak Anderlecht który oglądam? Boję się o OM bo oni jednak dogrywka w tygodniu a tu już mecz w piątek dostali
No ten Anderlecht trochę patolka.. 0:0 się skończy coś czuję, zero jakiejkolwiek inicjatywy.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Żeby akurat Djoko musiał mecze ustawiać, to naprawdę ATP musiałoby być biedaorganizacją. Gość z samych turniei w rok wyciąga hajs, którego pewnie nawet serbskie ziemniaki wszystkie nie wyciągają, ale będzie się ustawiał i to nie minimalnie, tylko 5 razy na 6 się przełamując. Przecież gdyby po drugiej stronie stał Nadal to byłby dziś trójkołowy rowerek.
Tak na luźno to jest tutaj błąd w toku myślenia w patrzeniu na sytuację z WŁASNEGO punktu widzenia.
Człowiek z natury jak ma milion, to chce mieć dwa, jak ma dwa, to chce mieć cztery itd.
To, że ktoś ma pieniądze z turniejów to co z tego? Spójrzcie na Messiego, facet ma jeszcze większą kasę niż Djokovic, jest czołowym zawodnikiem, za reklamy kasuje krocie, a i TAK UNIKAŁ PODATKÓW BY MIEĆ JESZCZE WIĘCEJ.
Tu nie ma co piętnować ludzi, po prostu taka jest ludzka natura. ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ATP nie wiem jak sie skonczy 4 kwarta ale to wlasnie to o czym pisalem
statystyka czasami mozna sobie tylek podetrzec, nawet pomimo tego ze do polowy bylem w plecy o 3 punkty, ale w 4 zawsze moga wrzucic 50 wiec ????
przeciez ja nie negowalem typu..eh, nawet sie nie bede klocil

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Majstersztyk przy gemowej dla siebie w wykonaniu Djoko.
EDIT Co do wpisu piętro wyżej. Niby tak. W sumie niby tu Serbia Wielka, a podatki płaci w Monako. Sam kiedyś mówił, że mu w juniorach takie rzeczy proponowali.Ale sądzę, że tu za duże ryzyko wpadki przy naprawdę minimalnym zysku. Takie duże kwoty (a raczej małymi by go nie przekupili) rzuciły by się w oczy bukmacherom (choc mogliby rozłożyc pewnie stawki).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom