thenormalone-144206
Użytkownik
Dzięki wielkie ale mam możliwość tyko na tel dlatego pytam o 365 bo ostatnio była normalnie transmisja a mi jej nie pokazywało
Dzięki wielkie ale mam możliwość tyko na tel dlatego pytam o 365 bo ostatnio była normalnie transmisja a mi jej nie pokazywało
Sorry, ze pytam, ale skojarzyło mi się jak zobaczyłem Twój nick. Czy to Ty pisałeś wczoraj lub przedwczoraj, ze nie będziesz juz tu podawał typów? Jesli coś mi się pomieszało to jeszcze raz sorry.co za duzo to nie zdrowo
Pisał... ????Sorry, ze pytam, ale skojarzyło mi się jak zobaczyłem Twój nick. Czy to Ty pisałeś wczoraj lub przedwczoraj, ze nie będziesz juz tu podawał typów? Jesli coś mi się pomieszało to jeszcze raz sorry.
Niczym PerekPisał... ????
Drugi "perek" ???? Ja nie wiem po co ludzie składają takie deklaracje, skoro sami dobrze wiedzą, ze "nie dadzą rady". Tak btw. Perek dostał bana. : )Pisał... ????
Polecam ściągnąć aplikacje twitch, jest każdy mecz cs go z róznymi komentatorami.[TheNormalOne napisał:;6288917]Dzięki wielkie ale mam możliwość tyko na tel dlatego pytam o 365 bo ostatnio była normalnie transmisja a mi jej nie pokazywało
uzytkownik maczeta mowil ciagnie wilka do lasu!!Drugi "perek" ???? Ja nie wiem po co ludzie składają takie deklaracje, skoro sami dobrze wiedzą, ze "nie dadzą rady". Tak btw. Perek dostał bana. : )
Skoro tyle błagał to dostał. ciekawe czy za narzekanie czy na prośbęDrugi "perek" ???? Ja nie wiem po co ludzie składają takie deklaracje, skoro sami dobrze wiedzą, ze "nie dadzą rady". Tak btw. Perek dostał bana. : )
Lacze sie z Tobą w bólu, mam mocniej zagrane handi.efes 1/7 trojek....eh gdyby rzucali trojki mecz bylby wyrownany. Ja to nie rozumiem jak to u siebie mozna rzucac trojki, a na wyjezdzie kompletne dno? inne wymiary parkietu? oczywiscie pisze sarkastycznie.
Tercjahokej ausriacki
Vienna Capitals - HC Bozen Poniżej +0.5 - 1 Kwarta @ 2,60 Betano