w sumie w pierwszym meczu z GaMbit też przegrali, a byli faworzyowani. nie wiem, presja?Jak North po 2 takich rundach odda ten mecz to kryminal
Zatną się. Ale jak narzucają teraz jeszcze troszkę to można under łapać.
Mówisz? Może masz rację, będę obserwował.Zatną się. Ale jak narzucają teraz jeszcze troszkę to można under łapać.
tutaj niestety na minus.Partizan bardejov vs odeva lipany -- bardejov strzela drugiego gola @1.57
Szczerze mówiąc mam nadzieję, że przegrają ten mecz, bo HellRaisers dzielnie walczą, a North niesamowicie farci.Ja teraz sobie delikatnie gram North -3,5 @1,80 bet365
Tak, żeby lepiej się oglądało. W moim odczuciu Hellraisers powalczą, ale North nie pozwolą im na dojście aż tak blisko. Jakieś 16:10/11 przewiduje.
4 z rzędu nie trafiony typ.FC Thun - FC Koniz 1,5ht/2,12/poszloooooooooooooooooooooo
Grajcie zarabiajcie i dziekujcie staremu
tyle czasu na drugiego i nie daliFC Thun - FC Koniz 1,5ht/2,12/poszloooooooooooooooooooooo
Grajcie zarabiajcie i dziekujcie staremu
Jeszcze dogrywka i 4:0 może być, nie rozliczaj zbyt szybkoSzczerze mówiąc mam nadzieję, że przegrają ten mecz, bo HellRaisers dzielnie walczą, a North niesamowicie farci.
ah, przepraszam, faktycznie. Coś mi się poprzestawiało, że w dogrywce max -2,5 może byćJeszcze dogrywka i 4:0 może być, nie rozliczaj zbyt szybko
North @2.25
Mimo tego że są całkowicie poza formą to z hr powinni to dociągnąć
Izzunia, pewniaczek, było wiadome od początku ????Ja teraz sobie delikatnie gram North -3,5 @1,80 bet365
Tak, żeby lepiej się oglądało. W moim odczuciu Hellraisers powalczą, ale North nie pozwolą im na dojście aż tak blisko. Jakieś 16:10/11 przewiduje.