962 krysteeek Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3521 Izzunia, pewniaczek, było wiadome od początku ???? Kliknij aby rozwinąć... pewniaczek? Prawie oklep dostali pod koniec, dobrze, że nie spanikowali ????
Izzunia, pewniaczek, było wiadome od początku ???? Kliknij aby rozwinąć... pewniaczek? Prawie oklep dostali pod koniec, dobrze, że nie spanikowali ????
265 jarrus Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3523 Valentine jaka jest szansa według Cb, że Astralis da radę pokryć -3.5 handi ? Bo zamyka mi to ako ~@35 i nie wiem czy zamykać czy zostawić
Valentine jaka jest szansa według Cb, że Astralis da radę pokryć -3.5 handi ? Bo zamyka mi to ako ~@35 i nie wiem czy zamykać czy zostawić
D 27 dawidst Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3524 Klimarnock U20 VS Hearts U20 -- under 0.5 ht @ 1.53 Kliknij aby rozwinąć... ehh, nie idzie mi granie underów. Bardziej leży mi granie overów.
Klimarnock U20 VS Hearts U20 -- under 0.5 ht @ 1.53 Kliknij aby rozwinąć... ehh, nie idzie mi granie underów. Bardziej leży mi granie overów.
155 zdzicho Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3525 Francja -0,5 @2.15 Kliknij aby rozwinąć... Myślisz? Szwedzi walczą, Applegren dużo piłek wyciągnął w końcówce pierwszej połowy, może się zepną Francuzi
Francja -0,5 @2.15 Kliknij aby rozwinąć... Myślisz? Szwedzi walczą, Applegren dużo piłek wyciągnął w końcówce pierwszej połowy, może się zepną Francuzi
5,2K quick. Znawca Tenis Styczeń 24, 2017 #3526 Francja -1,5 HT @ 1,80 | 365 Kliknij aby rozwinąć... under 32,5 HT @ 1,75 | 365 Kliknij aby rozwinąć... Jak urośnie być może 1,6 na win Francuzów to biorę.
Francja -1,5 HT @ 1,80 | 365 Kliknij aby rozwinąć... under 32,5 HT @ 1,75 | 365 Kliknij aby rozwinąć... Jak urośnie być może 1,6 na win Francuzów to biorę.
312 minglee Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3527 Myślisz? Szwedzi walczą, Applegren dużo piłek wyciągnął w końcówce pierwszej połowy, może się zepną Francuzi Kliknij aby rozwinąć... Myśle, że ogarną, pójdzie gadka motywacyjna w przerwie, grają u siebie, sędziowe też pewnie pomogą trochę, oby ;]
Myślisz? Szwedzi walczą, Applegren dużo piłek wyciągnął w końcówce pierwszej połowy, może się zepną Francuzi Kliknij aby rozwinąć... Myśle, że ogarną, pójdzie gadka motywacyjna w przerwie, grają u siebie, sędziowe też pewnie pomogą trochę, oby ;]
155 zdzicho Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3528 Szkoda, że tak mało bramek wpadło w pierwszej połowie, gdyby Francuzi większą skuteczność zachowali do końca mogłoby być jeszcze lepiej
Szkoda, że tak mało bramek wpadło w pierwszej połowie, gdyby Francuzi większą skuteczność zachowali do końca mogłoby być jeszcze lepiej
5,2K quick. Znawca Tenis Styczeń 24, 2017 #3530 Szkoda, że tak mało bramek wpadło w pierwszej połowie, gdyby Francuzi większą skuteczność zachowali do końca mogłoby być jeszcze lepiej Kliknij aby rozwinąć... Raczej wybryk, że Szwedzi tyle rzucili. Francja w obronie i w bramce średnio, ale zawsze Omeyer czy Gerard mogą odpalić.
Szkoda, że tak mało bramek wpadło w pierwszej połowie, gdyby Francuzi większą skuteczność zachowali do końca mogłoby być jeszcze lepiej Kliknij aby rozwinąć... Raczej wybryk, że Szwedzi tyle rzucili. Francja w obronie i w bramce średnio, ale zawsze Omeyer czy Gerard mogą odpalić.
962 krysteeek Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3531 VP? Kliknij aby rozwinąć... ciekawe jak z formą i motywacją dzisiaj. ja większe kwoty odpuszczam w tym spotkaniu. Ktoś coś wie na temat mapy i jaki może być przebieg? Wczoraj zgodnie z planem przegrywali i wyciągnęli pod koniec.
VP? Kliknij aby rozwinąć... ciekawe jak z formą i motywacją dzisiaj. ja większe kwoty odpuszczam w tym spotkaniu. Ktoś coś wie na temat mapy i jaki może być przebieg? Wczoraj zgodnie z planem przegrywali i wyciągnęli pod koniec.
705 starytyper1980 Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3533 St Johnstone - Partick Thistle 0,5ht/kurs 2 jedziemy Kliknij aby rozwinąć...
P 195 porugalia Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3534 Lyon w kosza luks, 4 kwarta 7 punktów, piękny typek
340 pcsx4 Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3535 ciekawe jak z formą i motywacją dzisiaj. ja większe kwoty odpuszczam w tym spotkaniu. Ktoś coś wie na temat mapy i jaki może być przebieg? Wczoraj zgodnie z planem przegrywali i wyciągnęli pod koniec. Kliknij aby rozwinąć... Dopiero wybieraja mape.
ciekawe jak z formą i motywacją dzisiaj. ja większe kwoty odpuszczam w tym spotkaniu. Ktoś coś wie na temat mapy i jaki może być przebieg? Wczoraj zgodnie z planem przegrywali i wyciągnęli pod koniec. Kliknij aby rozwinąć... Dopiero wybieraja mape.
24,8K kubam Użytkownik Styczeń 24, 2017 #3540 Train, VP zaczyna w ct.. chyba nie połapiemy kursów live na polaków..