ST Andrews vs Balzan FC over 0,5 do przrwy @ 1.80
Ja mam h2hwierer jedno pudło więcej a i tak 15 sekund przewagi na hildebrand. nie ma co biegowo włoszka odstaje od niemki :grinodobno tak tu wyczytałem
Ja mam h2h
Skardino-Pidrushna. Kto prowadzi ?
Hehe jakiego speca od utrzymania w lidze ????e: lubiła. Ma nowego trenera, speca od utrzymania w lidze.
Przecież Liverpool Kloppa to nie jest ekipa grająca długie lagi na wysuniętego napastnika. Zresztą od takiej gry się dziś powoli odchodzi (Arsenal grał długo z Sanchezem w roli "9", po odsunięciu Costy Chelsea wyszła bez typowego napastnika i pojechali z Leicester 3-0). Oczywiście wejście Sturridge'a albo Origiego jest niemal pewne ale bez zmiany w grze całego zespołu nic to nie pomoże.Ale kto ma przyśpieszyć gre ? Musz wrzucić napastnika i bić piłki do niego. Widać, że ani Coutinho ani Lallana dzis nie wezmą ciężaru na siebie. Firmino na szpicy to głupota.
Zgadza się, tylko w pierwszej połowie to mieli problem z wykreowaniem czegokolwiek na połowie Swansea, nie mówiąc o jakichś sytuacjach w polu karnym. Ba, to Swansea w sumie lepszą okazję na gola miało.Nikt nie mówi o długich piłkach. Tymbardziej przy ustawieniu Swansea to nie miałoby prawa bytu bo musieliby grać piły w trybuny. Mówię o grze w powietrzu czy wyszukania miejsca na oddanie strzału. Kogoś kto się zastawia, myśli w polu karnym.