>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
wierer jedno pudło więcej a i tak 15 sekund przewagi na hildebrand. nie ma co biegowo włoszka odstaje od niemki :grin:podobno :cool: tak tu wyczytałem

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
wierer jedno pudło więcej a i tak 15 sekund przewagi na hildebrand. nie ma co biegowo wyglądają podobnie :cool:
Hildebrand biegowo tragedia ???? W sumie dobrze, bo się bałem, że Braisaz nie wytrzyma, a miałem tą parę pograną.

S 833

sebunited16

Użytkownik
a ja napisałem Horchler na forum bo się pojawiło na chwile na ost okrążeniu póżniej sprawdzilem na stronę buka i zgasło, ani nie zagrałem, ani nie napisałem ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
No Liverpool słabiutko
Swansea broni sie calym zespolem, wiec ciezko sie dziwic, ze Liverpool nie ma miejsca na gre. Widac, ze Swansea jest mocno zdeterminowana by wywiezc jakies punkty z Anfield ale jakos nie chce mi sie wierzyc by zachowali czyste konto.
Do tego podtrzymuje typ na over do 60 minuty. W przedziale 45-60 Liverpool w meczach domowych strzelil 6 goli tracac 1. Swansea w tym samym przedziale czasowym w meczach wyjazdowych stracila 6 nie strzelajac ani jednego gola.
Im dalej w las w drugiej polowie tym Swansea broni sie lepiej a Liverpool mniej strzela wiec licze, ze podtrzymaja trend i strzela juz na poczatku drugiej polowy ????

K 123

karwan1988

Użytkownik
nie ma napastnika w Liverpoolu, zapewne wejdzie Origi albo Stu bo źle to wygląda.
Z nimi to też zle wyglądało w dwumeczu z Plymouth. Ta drużyna nie potrafi grać z defensywnymi zespołami. Zero pomysłu pod polem karnym jak zaskoczyć rywala

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Liverpool - Swansea over 1.5 @1.9, biorę w ciemno, nawet po takiej 1 połowie, Liverpool potrafi strzelać gole, lekkie roszady i 2 bramki mogą im wcisnąć, zwłaszcza, że Swansea lubi gole tracić

hoks 35

hoks

Użytkownik
Ale żeby strzału w bramkę nie oddać ? Łukasz zaraz tam zaśnie, to czołówka bronionych strzałów w lidze, a teraz nie ma co robić ????
e: lubiła. Ma nowego trenera, speca od utrzymania w lidze.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
nie ma napastnika w Liverpoolu, zapewne wejdzie Origi albo Stu bo źle to wygląda.
A co napastnik tam zmieni? Oni inicjatywy przejąć nie mogą i zepchnąć Swansea do defensywy, z czego tutaj strzelać? Jak nie przyśpieszą gry to mogą być kłopoty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom