Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
a ja napisałem Horchler na forum bo się pojawiło na chwile na ost okrążeniu póżniej sprawdzilem na stronę buka i zgasło, ani nie zagrałem, ani nie napisałem ????
Ja tam jeszcze taką tasiemkę zmontowałem ????
Thiem, Raonic, Pliskova, Williams, Babos/Pavlyuchenkova, Garcia/Mladenovic
AKO @2.72
Nie polecam grać ????
Swansea broni sie calym zespolem, wiec ciezko sie dziwic, ze Liverpool nie ma miejsca na gre. Widac, ze Swansea jest mocno zdeterminowana by wywiezc jakies punkty z Anfield ale jakos nie chce mi sie wierzyc by zachowali czyste konto.
Do tego podtrzymuje typ na over do 60 minuty. W przedziale 45-60 Liverpool w meczach domowych strzelil 6 goli tracac 1. Swansea w tym samym przedziale czasowym w meczach wyjazdowych stracila 6 nie strzelajac ani jednego gola.
Im dalej w las w drugiej polowie tym Swansea broni sie lepiej a Liverpool mniej strzela wiec licze, ze podtrzymaja trend i strzela juz na poczatku drugiej polowy ????
Z nimi to też zle wyglądało w dwumeczu z Plymouth. Ta drużyna nie potrafi grać z defensywnymi zespołami. Zero pomysłu pod polem karnym jak zaskoczyć rywala
Liverpool - Swansea over 1.5 @1.9, biorę w ciemno, nawet po takiej 1 połowie, Liverpool potrafi strzelać gole, lekkie roszady i 2 bramki mogą im wcisnąć, zwłaszcza, że Swansea lubi gole tracić
Ale żeby strzału w bramkę nie oddać ? Łukasz zaraz tam zaśnie, to czołówka bronionych strzałów w lidze, a teraz nie ma co robić ????
e: lubiła. Ma nowego trenera, speca od utrzymania w lidze.
A co napastnik tam zmieni? Oni inicjatywy przejąć nie mogą i zepchnąć Swansea do defensywy, z czego tutaj strzelać? Jak nie przyśpieszą gry to mogą być kłopoty.