julek
Użytkownik
chyba jednak nie. 10 jest różnicy9 chyba
chyba jednak nie. 10 jest różnicy9 chyba
Hildebrand biegowo tragedia ???? W sumie dobrze, bo się bałem, że Braisaz nie wytrzyma, a miałem tą parę pograną.wierer jedno pudło więcej a i tak 15 sekund przewagi na hildebrand. nie ma co biegowo wyglądają podobnie
wierer jedno pudło więcej a i tak 15 sekund przewagi na hildebrand. nie ma co biegowo niemka odstaje od włoszki :grinodobno
???? ???? ????Niemka w mojej ocenie jest pewniejsza w tym sezonie na strzelnicy. Rzadko zalicza jakieś wpadki
Babos/Pavlyuchenkova 2-0Ja od siebie proponuję: Pliskova - Ostapenko (+5.5) 1 @1.80 (Milenium) i
Babos/Pavlyuchenkova DW 2-0 @1.55.
Ja tam jeszcze taką tasiemkę zmontowałem ????
Thiem, Raonic, Pliskova, Williams, Babos/Pavlyuchenkova, Garcia/Mladenovic
AKO @2.72
Nie polecam grać ????
Swansea broni sie calym zespolem, wiec ciezko sie dziwic, ze Liverpool nie ma miejsca na gre. Widac, ze Swansea jest mocno zdeterminowana by wywiezc jakies punkty z Anfield ale jakos nie chce mi sie wierzyc by zachowali czyste konto.No Liverpool słabiutko
Z nimi to też zle wyglądało w dwumeczu z Plymouth. Ta drużyna nie potrafi grać z defensywnymi zespołami. Zero pomysłu pod polem karnym jak zaskoczyć rywalanie ma napastnika w Liverpoolu, zapewne wejdzie Origi albo Stu bo źle to wygląda.
A co napastnik tam zmieni? Oni inicjatywy przejąć nie mogą i zepchnąć Swansea do defensywy, z czego tutaj strzelać? Jak nie przyśpieszą gry to mogą być kłopoty.nie ma napastnika w Liverpoolu, zapewne wejdzie Origi albo Stu bo źle to wygląda.