starytyper1980
Użytkownik
Liverpool - Swansea 1,5ht/kurs 2,17/100zł/ewentualna wygrana: 117zl i czekamy
Tak , ale moze GAtuso ich tam przez przerwe podszkolil ???? ja tu postawialem brak gola do 15 minuty w AKOPisa - Ternana (rozpoczyna się o 15) under 2.5 ft kurs 2.2
Pisa nie zdobyła gola w 5 ostatnich meczach... Trzy bezbramkowe remisy i 2 porażki 0-1.
Ternana 2 ostatnie mecze bez bramek. H2h to wygrana Ternany 1-0
trzymamy kciukicoś z biegów narciarskich panów o 14.
mi mocnoTroszkę nie na temat ale może ktoś odpowie. Zamula Wam strona przy odświeżaniu?
Pisa tylko 7 goli w 21 meczach.... Pewnie, że kiedyś każda zła passa się kończy, ale czy dzisiaj? Ternana na wyjeździe jeszcze nie wygrała... Głowy nie daje, ale liczby mówią mi under ????Tak , ale moze GAtuso ich tam przez przerwe podszkolil ???? ja tu postawialem brak gola do 15 minuty w AKO
10 godzin dodaj ????Która tam godzina teraz jest w Australii? Przecież Grzegorz z Ryszardem to pewnie też trochę czasu pograja...
Dobra, Pliskova win @1,90 - bet365
zaoraneMKS Kluczbork - GKS Bełchatów / X2 @1,80 - bet365
wiem , ale czesto te zespoly slabe , z dolu tabeli strzelajace malo goli , gdy graja ze soba jest po 3 , 4 goli . Chociaz w meczu tych zespolow z Casena czy Avelino czy Trapani malo padalo goli , ale ogolnie to sa overowe mecze jak sie patrzy na rozne ligi , zobaczymy jaki bedzie meczPisa tylko 7 goli w 21 meczach.... Pewnie, że kiedyś każda zła passa się kończy, ale czy dzisiaj? Ternana na wyjeździe jeszcze nie wygrała... Głowy nie daje, ale liczby mówią mi under ????
9 chyba10 godzin dodaj ????
Korona @7.00
1:1Stal Mielec - Korona Kielce / X2 - 1,83 - bet365
Źle spojrzałem. Poprawiłem już. Ma być under 1.5. Mimo wszystkoTak , ale moze GAtuso ich tam przez przerwe podszkolil ???? ja tu postawialem brak gola do 15 minuty w AKO