_hank_
Użytkownik
over 0.5 na Ajaxie 1,8
Przy tych wszystkich poprzeczkach, karnym i niewykorzystanych okazjach żal nie sprobować
ale brama ????
over 0.5 na Ajaxie 1,8
Przy tych wszystkich poprzeczkach, karnym i niewykorzystanych okazjach żal nie sprobować
Dzięki @_Hank_! Puściłem po kursie 2 za 1k i okazało się, że Schone kropnął strzał warty 2 tysie ???? Leci REP!over 0.5 na Ajaxie 1,8
rafalo co sie stalo z twoimi zakladami? Wiecznie jedyne co tutaj piszesz to ile to tysiecy nie wygrywasz...moze zaczniesz rozliczac przegrane zaklady. Jak to jest, ze ostatnio coraz mniej ludzi ma jaja by rozliczac przegrane zaklady...Dzięki @_Hank_! Puściłem po kursie 2 za 1k i okazało się, że Schone kropnął strzał warty 2 tysie Leci REP!
_____
Kluivert strzela po gwizdku i jest numer 4! :]Over 3,5 żółtej w spotkaniu Utrecht - Ajax @ 1.85 (uni)
Tam jest zawsze dużo walki, mega koncentracja i spiny, powinien
być lekko overek kartkowy.
Szachtar Donieck-1 do przerwy @3.45
szkoda gadać skośne lamusy152pkt
0:0Prat - Badalona, Segunda B
powyżej 1.5 @1.83
15 minuta
0:3...Anadolu - Amedspor
powyżej 4.5 @2.00
do przerwy jest 0:3, a gospodarze mają na koncie czerwoną kartkę, gole na 2:0, 3:0 padły już w przewadze. Pograne grubo.
Dlaczego się dowalasz? Rozliczam wszystko na bieżąco... Mam pokazać Ci jakiś kupon? Mogę pokazać. Po prostu nie wszystko co gram na live tu wrzucam, bo czasem nie chcę kogoś wprowadzić w błąd. Możesz być jednak pewny, że wszystko sumiennie rozliczam. Jakbym o czymś zapomniał, śmiało, pisz.rafalo co sie stalo z twoimi zakladami? Wiecznie jedyne co tutaj piszesz to ile to tysiecy nie wygrywasz...moze zaczniesz rozliczac przegrane zaklady. Jak to jest, ze ostatnio coraz mniej ludzi ma jaja by rozliczac przegrane zaklady...