prezes96
Użytkownik
Jakiś stream?słupek szactara ????
haha
Jakiś stream?słupek szactara ????
haha
ale jakby wpadło to jak na fifie lobik nad kiperem ????słupek szactara ????
haha
Spłaciłeś już tej koleżance 10k na win Djokovicia w Mastersie?
Cracovia - Szachtar over 0,5 HT
@2,00
Pewnie ten Macko.Co za cymbał kasuje posty o banderowcach z ukrainy ? Zapomniał ktoś o historii ?
Czy Ty widzisz co Roger gra od stanu 1-5 w 1 secie ? Bez sensu grać na Japońca. Fed zaczął grać w swoich gemach jak w meczu z Berdychem. Myślę, że już go Kei nie złamie.Pewnie ten Macko.
Kei 2.75 za tysiaka bet365
Zły momentPewnie ten Macko.
Kei 2.75 za tysiaka bet365
Nie zagralem, zmienil sie kurs jak mi ladowalo i odpuscilem, ale zagram po secie na keia bo mysle ze bedzie 5 setowZły moment
To po uj piszesz oszuście, już widzę te Twoje bety za 5 tysi.Nie zagralem, zmienil sie kurs jak mi ladowalo i odpuscilem, ale zagram po secie na keia bo mysle ze bedzie 5 setow
Na Federera zagrał to wycofał jak przegrywał. Teraz którykolwiek nie wygra, to napisze jaki zarobiony na tym i wrzuci tylko ten wygrany cytat.Czy Ty widzisz co Roger gra od stanu 1-5 w 1 secie ? Bez sensu grać na Japońca. Fed zaczął grać w swoich gemach jak w meczu z Berdychem. Myślę, że już go Kei nie złamie.
Dziwne tylko, że jeszcze jest dopuszczony do wpisywania postów tutaj. Ciągle kłamie, pisze jakieś wierutne bzdury, niby stawia po jakichś kursach, a potem nagle nie weszło. Pitu pitu. Przez takich ludzi tylko spada poziom betów i forum. Ale ja się nie odzywam, jestem tutaj od kilku miesięcy to co ja wiem.Na Federera zagrał to wycofał jak przegrywał. Teraz którykolwiek nie wygra, to napisze jaki zarobiony na tym i wrzuci tylko ten wygrany cytat.