noname007x
Użytkownik
Będziesz żałował hehedobra zamknalem Fedexa przy kursie 1,5. Nie odchodze z forum poki co!
Będziesz żałował hehedobra zamknalem Fedexa przy kursie 1,5. Nie odchodze z forum poki co!
masz swój over :grin:nie bój się, w tym meczu i tak będzie under i spadam
I jak teraz stawiać skoro kupon wszedł Perkowi? Na odwrót czy jednak z nim, a może w ogólemasz swój over :grin:
Spłaciłeś już tej koleżance 10k na win Djokovicia w Mastersie?Jutro trzeba all in 50 000 na raonica, dimiego i nadala, bedzie hajsu ze sie w kieszeniach nie pomiesci i co niektorym tutaj w portki cos spadnie bo tyle hajsu widzieli ostatnio w richi richu !
Gdzie Ty masz strzały 1:0? Na becie pokazuje 5-4 w strzałachSzachtar - Cracovia
Posiadanie 70-30%, a strzały tylko 1:0 i nie zanosi się żeby coś w I połowie wpadło :/
Mówię o celnych, niecelnych nie biorę pod uwagę bo zaobserwowałem że Bet jako niecelny strzał zalicza nawet nabicie o nogi rywala i zaczęcie od bramki.Gdzie Ty masz strzały 1:0? Na becie pokazuje 5-4 w strzałach
Murray nie poradził sobie ze specyficzną grą leworęcznego Zvereva, Mischa świetnie grał przy siatce, Andy za każdym razem głupiał widząc Niemca przy sieci.Czy jest ktos w stanie zdac mi relacje z meczu Murraya ?
Kostka nie pozwolila grac czy co, bo jestem w szoku, place reputka ????
Misza ganial kazda akcje do siatki ponad 120 razy lecial do siatki, murray nie lubi z takimi grac, w zeszlym roku robil to samo Delbonis w indian wells i tez murray przegral. Dodatkowo mruczał caly czas i krzyczal do siebie ze mu nie idzie. a Misza robil swoje. Dzieki za reputkeCzy jest ktos w stanie zdac mi relacje z meczu Murraya ?
Kostka nie pozwolila grac czy co, bo jestem w szoku, place reputka ????
2:3Blacktown - Sutherland
over 2,5 @1,5
over 3,5 @2,2
over 4,5 @3,6
sparing w Australii, ogólnie te australijskie sparingi tych drużyn z niskich lig są overowe. Grali ze sobą sparing w tamtym roku i padł wynik 3:3. Kursy zawyżone i warto coś pobrać z tych typów.