>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Za 4 rundę nawali tyle hajsu, że te koszulki rozda dzieciom z Afryki, albo Jakucka żeby tam się ogrzali bo -50 jest. Poza tym nowy kontrakt sponsorski będzie czekał. Najlepsza odpowiedź dla ludzi z Nike&#39;a ????

W 82

wilshere

Użytkownik
To nie wiesz ze wojak tylko plusy rozlicza a tak to go nie ma? :cool:
Wczoraj byl taki pewny, jak dobrze pamietam to Evansa nazwal drewnem, ludzie, Evans drewno ? On z pewnoscia powalczy z Tsonga, bardzo mozliwe 5 setow i zaciety pojedynek gdzie moze wygrac

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wczoraj byl taki pewny, jak dobrze pamietam to Evansa nazwal drewnem, ludzie, Evans drewno ? On z pewnoscia powalczy z Tsonga, bardzo mozliwe 5 setow i zaciety pojedynek gdzie moze wygrac
No nie wiem. Myślałem, że dziś Sock to nawet weźmie, a jeśli już Tsonga to tylko w 5 setówce, a tu Skarpeta ledwo seta po taju ugrał. Coś mi się zdaje, że Evans siądzie kondycyjnie, nigdy tak daleko w szlemie nie zaszedł, a to jednak większy ciężar psychiczny niż w turniejach ATP no i do 3 wygranych setów grają

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i faktycznie do ht 0:0 ) Przypadek? ????
Dam za miedziaka remis po 2,65 w premium, to na pewno jakaś bramka wpadnie
????
I już przed chwilą widzieliśmy bilard w polu karnym Sydney.
A nie mówiłem? 1-0 ????
2-0 chyba Adelaida już się nie podniesie!

M 465

michal91

Użytkownik
Tsonga spokojnie z nim wygra, będzie grał agresywniej niż Tomic, lepiej się porusza, no i Evans ma średni serwis.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom