Tomic 3 set 1.95
Wczoraj byl taki pewny, jak dobrze pamietam to Evansa nazwal drewnem, ludzie, Evans drewno ? On z pewnoscia powalczy z Tsonga, bardzo mozliwe 5 setow i zaciety pojedynek gdzie moze wygracTo nie wiesz ze wojak tylko plusy rozlicza a tak to go nie ma?
Panicz, nikt inny ????Australian open wygra Rafael Nadal albo Roger Federer. Mam taka nadzieje.
No nie wiem. Myślałem, że dziś Sock to nawet weźmie, a jeśli już Tsonga to tylko w 5 setówce, a tu Skarpeta ledwo seta po taju ugrał. Coś mi się zdaje, że Evans siądzie kondycyjnie, nigdy tak daleko w szlemie nie zaszedł, a to jednak większy ciężar psychiczny niż w turniejach ATP no i do 3 wygranych setów grająWczoraj byl taki pewny, jak dobrze pamietam to Evansa nazwal drewnem, ludzie, Evans drewno ? On z pewnoscia powalczy z Tsonga, bardzo mozliwe 5 setow i zaciety pojedynek gdzie moze wygrac
Tsonga spokojnie z nim wygra, będzie grał agresywniej niż Tomic, lepiej się porusza, no i Evans ma średni serwis.Wczoraj byl taki pewny, jak dobrze pamietam to Evansa nazwal drewnem, ludzie, Evans drewno ? On z pewnoscia powalczy z Tsonga, bardzo mozliwe 5 setow i zaciety pojedynek gdzie moze wygrac
Promo z ranaWawrinka @1,62 promocja z rana
Tsonga powinen to wygrac, ale Evans jest nieobliczalny i stac go chyba na kazda niespodzianke, jest w gazie.Tsonga spokojnie z nim wygra, będzie grał agresywniej niż Tomic, lepiej się porusza, no i Evans ma średni serwis.
Coś Ty ???? Nadala jutro młody odpala do domkuAustralian open wygra Rafael Nadal albo Roger Federer. Mam taka nadzieje.
Dzięki wpadło ????Dam za miedziaka remis po 2,65 w premium, to na pewno jakaś bramka wpadnie
????
I już przed chwilą widzieliśmy bilard w polu karnym Sydney.
A nie mówiłem? 1-0 ????
dzięki Mona :grin:Mogę parę groszy na Monę Bartel @2,4 ????
w 2 połowie zaczęli naparzać :;/:Sydney 1/1 @2,65
2-0 już się Redsi chyba nie podniosą!Dzięki wpadło ????