Ważne żeby te minusy nie przysłonily nam plusów ????Nie oszukujmy sie 95% z nas na tym forum topi i jest na minusie. Jeden Tomic w tą czy tą bez różnicy ????
Poza tym minus i minus daje plus, zobaczcie ile minusów zaliczył w życiu Perek i jak bardzo pozytywnie wpływa on na atmosferę na forum ????Ważne żeby te minusy nie przysłonily nam plusów ????
Jak Linia na Ht zejdzie na under over 86.5, to mozna dosc grubo grac over 86.5, bo powinni pokryc nawet jesli zaczna ceglic i linia z 90.5 spadnie na 86.5
over 85.5 HT @ 1.95 za plaska stawke. Koszykowka Hawks.
Już raz chyba była taka linia w 1q jak zaczęli zasuwać jak motorki
Co do,2HT...Jesli linia wzrosnie do 198.5, to mozna spokojnie ladowac under. Ja jesli taka linia sie pojawi, to gram za 2.5 stalej stawki.
Ja bym uważał z tym underem. Wszystkie drużyny w kosza (oprócz NBA i może CBA) mają dzikie parcie jak tylko mogą rzucić 100pkt. Już nie raz się na tym przejechałem. Więc jak po 3Q wynik będzie oscylował w okolicach 77-80 pkt dla którejś z drużyn to radzę unikać ciśnięcia w under chyba, że zrobi się koło under 205,5 i wyżej
Co do,2HT...Jesli linia wzrosnie do 198.5, to mozna spokojnie ladowac under. Ja jesli taka linia sie pojawi, to gram za 2.5 stalej stawki.
watpie, mam staty z ponad 54 meczow...tutaj nie ma prawa byc wiecej niz 199.5, ale rozumiem ze roznje to bywa, nie ma pewniakow, jednak zmienilem taktyke jak i pare rzeczy w excelu i gram tylko i tylko jesli linia wyznaczona sie pojawi.Ja bym uważał z tym underem. Wszystkie drużyny w kosza (oprócz NBA i może CBA) mają dzikie parcie jak tylko mogą rzucić 100pkt. Już nie raz się na tym przejechałem. Więc jak po 3Q wynik będzie oscylował w okolicach 77-80 pkt dla którejś z drużyn to radzę unikać ciśnięcia w under chyba, że zrobi się koło under 205,5 i wyżej
Powie mi ktoś co się stało, ze przerwa była? Płace reputemCo się stało w meczu Tomic - Evans? O co spina? Bo akurat szame robiłem.
Ja wiem, ze statystyki często dobrze podpowiadają mówię tylko, że w koszu jest takie dziwne parcie na 100 pkt i nie da się tego przewidzieć statystykami ???? możliwe, że under wejdzie spokojnie bo przecież może być 102-95 i plaża ???? takie tylko luźne spostrzeżenie rzuciłemwatpie, mam staty z ponad 54 meczow...tutaj nie ma prawa byc wiecej niz 199.5
Kropiło i Evans narzekał, że linie mokre.Powie mi ktoś co się stało, ze przerwa była? Płace reputem