D 0 dutra Gość Styczeń 21, 2017 #661 Makarova zaczyna ogarniać łokieć dla ludków co mają krecz słabo rozliczony
796 uefowillcox Użytkownik Styczeń 21, 2017 #662 Philadelphia po play-offy idzie w tym sezonie. Końcówka meczu z Blazers ogień ????
1,3K filipek1996 Użytkownik Styczeń 21, 2017 #663 A Ty oglądasz ten mecz? Doktorek nie ma żadnych szans z Goffinem. Mam nadzieję, że się mylę. Kliknij aby rozwinąć... Chodziło mi o mecz thiemów, tych karloviciów stawiać to trzeba mieć mocne nerwy ????
A Ty oglądasz ten mecz? Doktorek nie ma żadnych szans z Goffinem. Mam nadzieję, że się mylę. Kliknij aby rozwinąć... Chodziło mi o mecz thiemów, tych karloviciów stawiać to trzeba mieć mocne nerwy ????
495 lamora365 Użytkownik Styczeń 21, 2017 #665 Chodziło mi o mecz thiemów, tych karloviciów stawiać to trzeba mieć mocne nerwy ???? Kliknij aby rozwinąć... Ok, to sorry. Miłego oglądania
Chodziło mi o mecz thiemów, tych karloviciów stawiać to trzeba mieć mocne nerwy ???? Kliknij aby rozwinąć... Ok, to sorry. Miłego oglądania
282 matiz121 Użytkownik Styczeń 21, 2017 #669 Szkoda, szybki zjazd Matki i JJ będzie. Kliknij aby rozwinąć... Oj tam, ważne żeby JJ na "Longu" wyciągał entry fraga.
Szkoda, szybki zjazd Matki i JJ będzie. Kliknij aby rozwinąć... Oj tam, ważne żeby JJ na "Longu" wyciągał entry fraga.
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 21, 2017 #670 Dobry teamplay Mahutów ???? E: Herbert klasyk, czyli dwa podwójne w gemie. Drugi serwis aut dwa metry ????
Dobry teamplay Mahutów ???? E: Herbert klasyk, czyli dwa podwójne w gemie. Drugi serwis aut dwa metry ????
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 21, 2017 #674 Dżej nawet w deblu bawi się w dropszopy i to z Mahutami. Teraz to wyszło, ale przecież na dłuższą metę w takich sytuacjach to nie będzie dawało łatwych punktów.
Dżej nawet w deblu bawi się w dropszopy i to z Mahutami. Teraz to wyszło, ale przecież na dłuższą metę w takich sytuacjach to nie będzie dawało łatwych punktów.
P 195 porugalia Użytkownik Styczeń 21, 2017 #676 Paire mecz @3,25 trzeba grać, Thiem spuchł przy serwisie swoim i nic nie grać zaczął..
1,3K filipek1996 Użytkownik Styczeń 21, 2017 #677 Paire mecz @3,25 trzeba grać, Thiem spuchł przy serwisie swoim i nic nie grać zaczął.. Kliknij aby rozwinąć... Paire to drewno, sam pograłem over 3.5 setów, ale tutaj raczej bez value.
Paire mecz @3,25 trzeba grać, Thiem spuchł przy serwisie swoim i nic nie grać zaczął.. Kliknij aby rozwinąć... Paire to drewno, sam pograłem over 3.5 setów, ale tutaj raczej bez value.
P 195 porugalia Użytkownik Styczeń 21, 2017 #678 Paire to drewno, sam pograłem over 3.5 setów, ale tutaj raczej bez value. Kliknij aby rozwinąć... zobacz co się dzieje...
Paire to drewno, sam pograłem over 3.5 setów, ale tutaj raczej bez value. Kliknij aby rozwinąć... zobacz co się dzieje...
1,3K filipek1996 Użytkownik Styczeń 21, 2017 #680 zobacz co się dzieje... Kliknij aby rozwinąć... Widzę Thiem @1.66