radinho19
Użytkownik
Chcę zostać adminem i cię zbanować foreverA po co ci ta reputacja 200?
Chcesz wymienić na hot doga i zimowy płyn do szyb na BP?
Chcę zostać adminem i cię zbanować foreverA po co ci ta reputacja 200?
Chcesz wymienić na hot doga i zimowy płyn do szyb na BP?
ja zlapalem po 2.4.Pograłem Hawks, po 2,80.
Potrzebują tego zwycięstwa,zobaczymy
Good Luck mate ????Chcę zostać adminem i cię zbanować forever
Ten chłopiec to raczej ma under wiekowy -18
Jest jakiś sposób na zablokowanie wiadomości od takiej patologii???
Ps. Kij, że typu na uder nie podałem
ugrales na live naA moze to bylo tak:
Serena.........chce pokazac wszystkim, że jestem lepsza, ale nie osmiesze siorki, jesli wygram 1 seta to w 2 zagram na tie break albo dam jej nawet wygrac, a w 3 pelna naprzod..........
kto wie ????
No jednak moje dziwne wrażenie zostało szybko rozwiane ;p iMam wrażenie dziwne , że to jednak dzisiaj Venus będzie górą ;] więc 1 set Venus 2,30@(przy stanie 3:2) i mecz 3,50@ Bet365 .
Jaki % skuteczności ma ten kalkulator?tak, co do szwankowania to nie szwankuje tylko nie wszystkie typy tu podaje. Czasami wysylam na priv jesli ktos chce jaki over under.
mowa tu o 64 % na chwile obecna.Jaki % skuteczności ma ten kalkulator?
Ale kocopoły. I co to byłby dla Venus szlem jakby wygrała go w taki sposób. W drugą stronę można pisać, że może właśnie Venus chciała by Serena wygrała, żeby bić rekordy w ilości szlemów. W grę wchodzą jeszcze sponsorzy, publiczność. Jakby Venus wygrała byłoby za dużo spekulacji. Właśnie ten mecz pokazuje zdrowe relacje między nimi. Obie się cieszyły po meczu.Wpis kontrowersyjny...
Szczerze Wam powiem. Mogła dać wygrać Venus. Serena jeszcze się nawygrywa, a starsza z sióstr to pewnie był to jej ostatni finał w karierze. Ja tam bym dał wygrać, gdybym był w takiej samej sytuacji i mój starszy brat grałby ostatni finał w karierze. Tym bardziej, że są 4 turnieje wielkoszlemowe w roku. Co roku. No, ale może ja mam lepsza relacje z moim bratem, niż Serena z Venus
No to na 100 typów po kursie ok. 1,83, grając płasko po 100 masz ok 1700pln zysku. To ładnie jeśli to prawda ????mowa tu o 64 % na chwile obecna.