slimak9
Użytkownik
Mecz ostry nie był, ale Atkinson też dawał ciała po całej linii
nie tym razem, gol nie w ta strone skonczyl mecz
swoja droga 0 kartek w takim meczu tzn że liverpoolowi chyba średnio zależało
Mecz ostry nie był, ale Atkinson też dawał ciała po całej linii
nie tym razem, gol nie w ta strone skonczyl mecz
swoja droga 0 kartek w takim meczu tzn że liverpoolowi chyba średnio zależało
i tak dobrze, że nie Ramos bo to już by był szczyt chociaż mecz się jeszcze nie skończył więc nie chce nic mówić :grin::grin::grin:Nie wiem jak się nazywasz ale Real Cię znajdzie i Ci strzeli w końcówce z rożnego! :v
Hearts over 2,5 dogrywka
1.90@
B365
Na razie nie wygląda to najgorzej.Hej ludzie nie mam streama czy faze ogarnie? Zlapalem ich po 3.25 i mysle czy zamykac
Myślę że ogarnąć chodź jestem w tym temacie początkującym to teraz odrobił 3 pkt stratęHej ludzie nie mam streama czy faze ogarnie? Zlapalem ich po 3.25 i mysle czy zamykac
????juve + real over 2,5 ako 2,10 ????
cos slabo przycisneli w koncowce pomimo strzelonego gola, moze zabraklo troche pary przez te ostatnie granie a celta w weekend praktycznie odpoczywalareal race to 7rr @1,8
Dokładam typ: Celta win, 2.20 bet365
przecież te rundy to pistolka + 2 eco, bez przesady ????Nie wygrają tego. Po zmianie na terro wszystkie rundy w plecy. Ciężko będzie.
Ja myślę, że dogryweczka tu wjedzie, ale po której jednak FaZe przegrająoj chyba Gambity to dociągną
planuje pograć:
Juve @1.44
over 2.5 w Madrycie @1.45
over 2.5 w Brugge @1.50
Monaco @1.33
Liverpool @1.50
Brugge @1.22
Real over 6.5 RR @1.90 (6)
ale coś powinno (ale nie musi) utopić ????
Powyżej 2.5 @ 1,625 => w Monaco
Juventus @ 1,44
Powyżej 10.0 @ 1,775 => RR w Madrycie ZWROT
Powyżej 22.5 @ 1,80 => gemów w meczu Chardy-Rublev
i weszło hehe a nie zagrane ????dorzuciłbym jeszcze over 1.5 w meczu Uganda-Mali @2.75
obie ekipy jeszcze nie strzeliły bramki, ale jak widzę to pole ryżowe na którym grają to podziękuje
wystarczy typów...