uefowillcox
Użytkownik
Ale dzisiaj przegrałem kasy na tym CS'ie. Dobrze, że poprzednie dni udane chociaż, ale to co się dzisiaj działo jest niewytłumaczalne dla mnie.
Faze
@2.10
Ogarną w terro
Graja Liquid - Astralis , Godsent - North , Envyus - Faze'na dzisiaj tyle z CS'a czy jeszcze cos graja?
za ile grają?Graja Liquid - Astralis , Godsent - North , Envyus - Faze'
to na Astralis mozna dom obstawic ????
Pewniaczek North + Astralis, ciekawią mnie kursy właśnieNorth + Faze + Astralis / gram w ako, kurs dodam jak pojawią się kursy
North zaczyna już o 00:00. Faze niby o o 01:15, ale to zależy jak się pierwszy mecz skończy.za ile grają?
Odpuściłbym Envy, ale na North i Astralis można stawiać domy, żony, nerki i tak dalej.North - GODSent
Envyus - FAzE
Liquid - Astralis
takie losowanko.
no to North + Envyus + Astralis.
już tu nieraz takie pewki były ????Odpuściłbym Envy, ale na North i Astralis można stawiać domy, żony, nerki i tak dalej.
Hahaha, co buki doje*ały :
Stawiajcie wszystko co macie na North + Astralis ako 2.26. Tak pewnego 2.26 jeszcze w życiu nie widziałem ????
To jest decydująca faza, nie ma innej opcji brachu. wołajcie mnie tu Siekiere żeby wziął ostatnią pożyczkę w życiu na 10 koła i się odkuł w końcu. Jeśli North i Astralis nie wygrają to wstawiam sobie fallusa dowolnie wybranej małpy człekokształtnej w avatar, serio.Aż tak to bym nie radził. Cały czas to jest BO1 i może być różnie.
Napisałem co bym postawił, ale odpuszczam całkowicie, chyba że na live.